Antrąją Šv. Kalėdų dieną – „Huawei“ naujienų pristatymas: ruošiamasi „nova 12“ serijos telefonų debiutui, aiškėja pagrindinės savybės

Lukas Snarskis

2023-12-19, 07:46

0 komentarų

„Huawei“ dar visai neseniai pristatė naujuosius „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar ruošiasi dar vienam pristatymui. Internete jau kalbama apie artėjantį „nova 12“ serijos įrenginių debiutą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Antrąją Šv. Kalėdų dieną – „Huawei“ naujienų pristatymas: ruošiamasi „nova 12“ serijos telefonų debiutui, aiškėja pagrindinės savybės

Kinijos technologijų bendrovė „Huawei“ planuoja išleisti tris „nova 12“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „nova 12“, „nova 12 Pro“ o taip pat ir „Huawei mova 12 Ultra“. Kalbos apie šiuos įrenginius sklando jau bent kelis mėnesius, o dabar tapo aišku ir kada įvyks oficialus pristatymas.

„Huawei“ vadovas Richardas Yu paskelbė, jog oficialus „nova 12“ serijos pristatymas įvyks jau gruodžio 26 dieną, o vėliau buvo pasidalintas ir pirmasis reklaminis plakatas, kuriame matomas vienas iš šios serijos išmaniųjų telefonų. Deja, tačiau kuris tai modelis – nėra žinoma.

Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, jog „Huawei nova 12“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su „Kirin 830“ procesoriais bei naudos OLED ekranus su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Standartinio modelio veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 88W greituoju įkrovimu.

„Huawei nova 12 Pro“ modelio telefonas nugarėlėje bus įmontuotos trys kameras, o pagrindinė jų pasiūlys 50 MP objektyvą. „nova 12 Pro“ taip pat turės 12 MP plataus kampo kamerą su automatiniu fokusavimu bei makro režimu, o trečiasis objektyvas – 50 MP teleobjektyvas. Priekinėje šio „Huawei“ modelio dalyje – dvi asmenukių kameros.

„nova 12“ modelio nugarėlėje rasime beveik identiškas kameras. Čia bus bus naudojama ta pati pagrindinė kamera bei 12 MP plataus kampo objektyvas. Tiesa, vietoje 50 MP teleobjektyvo, šis išmanusis turės 8 MP raiškos vaizdo jutiklį.

Kaip jau minėjome, oficialus „nova 12“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks jau gruodžio 26 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas