„Apple“ paruošė revoliucinį sprendimą: atnaujinti telefonus bus galima net jų neįjungus, sužinokite kas čia sugalvota

TopCom.lt

2023-10-18, 07:46

0 komentarų

Kaip žinia, „Apple“ jau kuris laikas ruošė naują „iOS 17“ operacinės sistemos versiją. Naujieji „iPhone 15“ ir „iPhone 15 Pro“ serijos išmanieji telefonai pirkėjus pasieks su jau įdiegta naujausia platformos versija, o neseniai ši versija tapo prieinama ir daugeliui kitų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Apple“ paruošė revoliucinį sprendimą: atnaujinti telefonus bus galima net jų neįjungus, sužinokite kas čia sugalvota

Išleidus „iPhone 15 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus, vartotojai pradėjo gauti skundų dėl įrenginių perkaitimo, todėl „Apple“ išleido „iOS 17.0.3“ atnaujinimą, kuris išsprendė šią problemą. Matyt, šis incidentas paskatino bendrovę sukurti naują sprendimą, kad ateityje panašių problemų nekiltų.

„Bloomberg“ apžvalgininko Marko Gurmano teigimu, „Apple“ savo mažmeninės prekybos parduotuvėms planuoja sukurti patentuotą „planšetinį įrenginį“, kuris atnaujins gamykloje supakuotų „iPhone“ programinę įrangą prieš parduodant juos klientams.

Matyt, prietaisas leis belaidžiu būdu įjungti iPhone, atnaujinti jo programinę įrangą į naujausią turimą iOS versiją, o tada vėl išjungti – visa tai nepažeidžiant pakuotės. Iki metų pabaigos „Apple“ planuoja pradėti naudoti šį įrenginį programinei įrangai atnaujinti savo parduotuvėse.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas