„Apple“ pristato naują reklamą, tačiau jos kontekstas gali nustebinti daugelį: ar 128 GB vietos telefone yra užtektinai?

Lukas Snarskis

2024-03-20, 07:15

0 komentarų

„Apple“ išmanieji telefonai dažnai sulaukia kritikos, nes kasmet pasirodantys modeliai yra labai panašūs. Daugelis negaili aštrių žodžių ir dėl retai besikeičiančio dizaino ar vėlavimo pristatant naujas technologijas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Apple“ pristato naują reklamą, tačiau jos kontekstas gali nustebinti daugelį: ar 128 GB vietos telefone yra užtektinai?

JAV technologijų bendrovės pristatyti „iPhone 15“ serijos modeliai turi nuo 128 GB vidinės atminties, kas daugeliui gali pasirodyti kaip pernelyg mažas kiekis. Reikia nepamiršti, jog vien „iOS“ programinė įranga užima dalis šios talpyklos.

Tačiau „Apple“ su jumis nesutiks. Neseniai pasirodė bendrovės reklama, kur kalbama apie 128 GB vidinės atminties turintį bazinį „iPhone 15“ išmanųjį telefoną. Naujausioje reklamoje teigiama, kad tokios saugyklos užteks „daugybei“ nuotraukų. Visą reklamą galite matyti kiek žemiau.

Sunku nesutikti, jog „Apple“ sukurta reklama atrodo išties išradingai. Joje vaizduojamas asmuo, norintis ištrinti nuotraukas iš savo išmaniojo telefono. Ir viskas būtų gerai, tačiau vaizdo įrašo aprašyme minima, jog „iPhone 15“ modeliai prieinami su atmintinėmis nuo 128 GB. Ar tikrai čia telpa „gausybė“ nuotraukų?

Reikėtų nepamiršti, jog „iPhone“ išmanieji turi ir daugiau talpyklos opcijų, o pavyzdžiui „iPhone 15 Pro“ ar „iPhone 15 Pro Max“ parduodami ir su 1 TB saugyklomis. Reklamuoti saugyklos vietą baziniame 128 GB „iPhone 15“ yra keista, ar ne? Ką manote jūs?

Ar tikrai 128 GB yra tikrai pakankamai vietos visoms jūsų nuotraukoms saugoti? Ar tai apskritai svarbu visur esančių atsarginių kopijų debesyje amžiuje?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas