„Apple“ ruošia neįtikėtinai ploną „iPhone“ išmanųjį telefoną, tačiau kai kurios savybės privers pakelti antakį net ir didžiausiems kompanijos gerbėjams

Lukas Snarskis

2024-07-26, 14:55

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie „iPhone 16“ serijos išmaniuosius telefonus, o visai neseniai pasirodė ir „iPhone 16 Pro“ bei „iPhone 16 Pro Max“ maketai, kurie sukurti pagal „Apple“ bandomus prototipinius variantus. Tačiau įvairūs gandai sklando ne tik apie šiuos modelius.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Apple“ ruošia neįtikėtinai ploną „iPhone“ išmanųjį telefoną, tačiau kai kurios savybės privers pakelti antakį net ir didžiausiems kompanijos gerbėjams

Daugėjant informacijos apie šį rudenį pasirodančius „Apple“ išmaniuosius telefonus – pasirodo vis daugiau pranešimų ir apie „iPhone 17“ serijos įrenginius. Kiek anksčiau, buvo skelbiama, kad „Plus“ modelį ateityje gali pakeisti „iPhone 17 Slim“ variantas.

Kaip sufleruoja šio „Apple“ išmaniojo telefono pavadinimas, jis turėtų išsiskirti itin plonu savo korpusu. Kai kurių šaltinių teigimu, jis gali būti rekordiškai plonas, visai kaip neseniai pristatyti „iPad Pro“ planšetinių kompiuterių modeliai.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „iPhone 17 Slim“ gali turėti 6,6 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška. Išmanusis telefonas naudotu „A19“ procesorių. Šis modelis veikiausiai turės ir „Dynamic Island“ plotą, o įrenginio korpusas būtų pagamintas iš titano lydinio.

Ploniausias „Apple“ išmanusis gali turėti ir bendrovės sukurtą 5G modemą, o nugarėlėje rastumėme tik vieną kamerą. Tai didelis žingsnis atgal, kalbant apie mobiliojo ryšio tendencijas, tačiau analitikai pabrėžia, kad „iPhone 17 Slim“ akcentuos novatorišką formos faktoriaus dizainą, o ne konkuruos aparatinės įrangos specifikacijomis.

Kitaip tariant, šiuo atveju išvaizda bus svarbiausia. Tai būtų vienas įdomiausių „Apple“ sprendimų per pastaruosius metus. Net neabejojama, kad tai gali sulaukti ir didelio pasisekimo - juk tam, kad jis būtų sėkmingas, jam tereikia surinkti apie 15 proc. visų naujų „iPhone“ pardavimų, o tai vis tiek reikštų, kad jis du ar tris kartus sėkmingesnis už modelį, kurį jis pakeičia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas