„Apple“ ruošiasi dideliems „iPhone“ atnaujinimams: metų pabaigoje pasirodantis modelis gali pasiūlyti ženkliai atnaujintas kameras, tačiau tai dar ne viskas

Tomas Eidukevičius

2024-01-06, 07:31

0 komentarų

JAV technologija bendrovė „Apple“ dar visai neseniai pristatė naujuosius „iPhone 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Vos tik pasirodžius šiems įrenginiams – pasirodė įvairiausių kalbų apie 2024 metų pabaigoje debiutuosiančius „iPhone 16“ modelius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Apple“ ruošiasi dideliems „iPhone“ atnaujinimams: metų pabaigoje pasirodantis modelis gali pasiūlyti ženkliai atnaujintas kameras, tačiau tai dar ne viskas

Internete jau kuris laikas kalbama apie „iPhone 16“ serijos išmaniuosius telefonus, o taip pat pasirodo ir įvairiausių pranešimų ir apie „iPhone 17“ modelius, kurie debiutuos tik 2025 metais. Dabar pasirodė naujos informacijos apie šiemet, o taip pat ir 2025 metais pasirodančius įrenginius.

Remiantis naujausia informacija, šių metų rudenį planuojamas pristatyti „iPhone 16 Pro“ pasiūlys didžiulius kamerų atnaujinimus. Išmanusis telefonas turėtų gauti tetraprismę priartinimo kamerą, kuri šiuo metu naudojama „iPhone 15 Pro Max“. Atnaujinimo sulauks ir plataus kampo kamera.

„iPhone 16 Pro“ modelis turėtų būti aprūpintas 48 MP plataus kampo kamerą su 1/2.55 colio sensoriumi, kuris pakeis iki šiol naudotą 12 MP objektyvą. Tiesa, nors ši kamera ir sulauks atnaujinimo, tačiau vartotojų telefonuose vis tiek bus išsaugomos 12 MP raiškos nuotraukos.

Dar vienas didelis atnaujinimas susijęs su asmenukių kamera. Pranešama, jog 2025 metais pasirodantys „iPhone 17“ serijos išmanieji telefonai gaus naują 24 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą priekinę kamerą su 6P objektyvu. Naujausi „iPhone 15“ serijos įrenginiai naudoja 12 MP asmenukių kamerą, todėl tokie pakeitimai – išties dideli.

Verta pastebėti ir tai, jog tai jau ne pirmas kartas, kuomet pasirodo pranešimų apie kuriamų „iPhone“ įrenginių kamerų atnaujinimas. Kiek anksčiau, buvo skelbiama apie tai, kad „iPhone 17 Pro“ serijos išmanieji telefonai gali tapti pirmaisiais bendrovės modeliais, kurie turės tris 48 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras. „iPhone 15 Pro“ serija šiuo metu turi pagrindinę kamerą su tokia raiška, o jau kitąmet tikimasi, jog nugarėlėje atsiras ir tokios raiškos plataus kampo objektyvas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas