Artėja lietuvių pamėgtos „Xiaomi“ telefonų serijos pristatymas, naujausia informacija atskleidžia jau matytus sprendimus

Lukas Snarskis

2023-08-20, 14:01

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairių produktų – nuo dantų šepetukų iki elektrinių dviračių. Niekam ne paslaptis, jog šios bendrovės įrenginiai daug dėmesio susilaukia ir Lietuvoje, o populiariausi – išmanieji telefonai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Artėja lietuvių pamėgtos „Xiaomi“ telefonų serijos pristatymas, naujausia informacija atskleidžia jau matytus sprendimus

Technologijų milžinė dar šiemet ketina pristatyti naujus „Xiaomi 13T“ serijos išmaniuosius telefonus. Šios linijos produktai visuomet sulaukia daugybės susidomėjimo, o to priežastis – puikus kainos ir kokybės santykis.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi 13T“ ir „Xiaomi 13T Pro“ išmaniųjų telefonų pristatymas turėtų įvykti jau rugsėjo 1 dieną. Pranešama, kad iškart po pristatymo jie taptų prieinami ir Europoje, kas leidžia spėti, jog neilgai trukus jie pasirodyti ir Lietuvoje.

„Xiaomi“ atstovai kol kas nėra atskleidę jokių šios serijos įrenginių specifikacijų, tačiau „Pro“ modelio maketai pasirodė viešoje erdvėje. Žvelgiant į naujojo „Xiaomi 13T Pro“ išmaniojo telefono maketus, nesunku pastebėti šio prietaisų panašumų į neseniai debiutavusį „Redmi K60 Ultra“. Tikėtina, kad šių telefonų specifikacijos taip pat bus itin panašios.

Tai reiškia, jog naujasis „Xiaomi 13T Pro“ bus aprūpintas 6,67 colių įstrižainės ekranu su 1.5K raiška. Čia bus naudojama 12 bitų panelė su 144 Hz atsinaujinimo, o maksimalus jos ryškumas sieks 2 600 nitų. Išmaniojo telefono panelė taip pat palaikys DCI-P3 spalvų gamą, „Dolby Vision“ bei HDR10+.

„Pro“ modelis veiks su „MediaTek Dimensity 9200+“ procesoriumi bei turės iki 24 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. Čia bus naudojamos LPDDR5X bei UFS 4.0 atmintinės. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu.

Pranešama, jog „Xiaomi 13T Pro“ turės tokią pat asmenukių kamerą kaip ir „Redmi K60 Ultra“ – priekinėje dalyje rasime 20 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą. Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP pagrindinis objektyvas, o taip pat ir 50 MP teleobjektyvas su 3x optinio priartinimo galimybe bei 13 MP itin plataus kampo kamera.

Kaip jau minėjome, naujoji „Xiaomi 13“ serija turėtų debiutuoti jau rugsėjo 1 dieną. Tiesa, tokios informacijos gamintojas dar nėra patvirtinęs. Realu, kad oficialus pranešimas turėtų pasirodyti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas