Artėja naujos „iPhone“ telefonams skirtos programinės įrangos pristatymas: laukiama didžiausio istorijoje atnaujinimo, kurio pagrindinis akcentas – dirbtinis intelektas

Lukas Snarskis

2024-05-29, 09:50 (atnaujinta 2024-05-29, 18:34)

0 komentarų

„Apple“ pasaulinė kūrėjų konferencija (WWDC) daugiausia skirta kūrėjams. Tačiau tai taip pat yra galimybė atlikti tam tikrą rinkodarą su gerai išreklamuojamu pagrindiniu pranešimu ir naujų „Apple OS“ versijų anonsu, dėl kurių „iPhone“, „iPad“ ir „Mac“ vartotojai suklūsta.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Artėja naujos „iPhone“ telefonams skirtos programinės įrangos pristatymas: laukiama didžiausio istorijoje atnaujinimo, kurio pagrindinis akcentas – dirbtinis intelektas

Jau birželio 10 dieną prasidės kasmetinė „Apple“ kūrėjų konferencija (WWDC), o šiandien pradėti siųsti ir pakvietimai į šį renginį. Kaip jau buvo žinoma anksčiau, ši konferencija vyks „Apple Park“, o jo pradžia – 20 val. Lietuvos laiku.

Renginio metu tikimasi, jog bus pristatyta naujoji „iOS 18“ operacinės sistemos versija. Didelis dėmesys turėtų būti skirtas ir dirbtinio intelekto sprendimams ir tikimasi, kad „Apple“ ketina papasakoti plačiau apie tokių sprendimų integraciją į bendrovės produktus. Čia taip pat debiutuos ir naujos „MacOS“, „iPadOS“, „watchOS“ ir „Vision OS“ versijos.

Kalbant apie artėjantį „iOS 18“ debiutą, jau dabar ši operacinės sistemos versija įvardijama kaip vienas didžiausių atnaujinimų šios platformos istorijoje. Žinoma, reikėtų nepamiršti ir fakto, jog „Apple“ dažnai mėgsta dramatizuoti savo programinės įrangos pakeitimus.

Kaip bebūtų, tikimasi, kad „Safari“, „Photos“ ir „Notes“ aplikacijos sulauks dirbtinio intelekto galimybių. Atnaujinimai turėtų paliesti ir „iPhone“ telefonuose naudojamą „Siri“ virtualų asistentą. Verta prisiminti, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų ir apie galimą „Apple“ bendradarbiavimą su „ChatGPT“ kūrėjais.

Kaip ir ankstesniais metais, „Apple“ WWDC konferenciją transliuos ir internetu, tačiau programėlių kūrėjai galės asmeniškai dalyvauti specialiame renginyje, kuris bus surengtas „Apple Park“. Žinoma, transliaciją internete stebėti galės kiekvienas norintis, o kaip tai padaryti, artėjant renginiui, sužinosite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas