Bliūkšta „Samsung“ paslaptys: aiškėja, kokiomis savybėmis nustebins galingiausias „Galaxy S23“ serijos flagmanas

Lukas Snarskis

2022-12-12, 17:39

1 komentaras

2022 metams artėjant prie pabaigos – daugelis gamintojų jau ruošiasi naujiems metams, kuomet pristatys naujausius savo flagmanus. Tai yra ganėtinai įprastas reiškinys tarp išmaniųjų telefonų gamintojų, tačiau dabar aiškėja įdomių detalių, kurios turėtų patikti „Samsung“ gerbėjams.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Bliūkšta „Samsung“ paslaptys: aiškėja, kokiomis savybėmis nustebins galingiausias „Galaxy S23“ serijos flagmanas

Pietų Korėjos milžinės „Samsung“ ruošiamos naujienos nuolat atsiduria internautų dėmesio centre, o „Galaxy S23“ serijos flagmanai jau ne kartą buvo aptikti įvairiose sertifikavimo duomenų bazėse. Šįsyk, paaiškėjo kone visos pagrindinės „Galaxy S23 Ultra“ modelio specifikacijos.

Remiantis Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenimis, galingiausias „Samsung“ išmanusis telefonas bus 163,4 x 78,1 x 8,9 mm dydžio, o jo svoris sieks 233 gramus. „Samsung Galaxy S23 Ultra“ turės 6,8 colių įstrižainės ekraną su 1 440 x 3 088 taškų raiška. Verta pastebėti, jog šios savybės yra identiškos kaip ir šiemet debiutavusio „Galaxy S22 Ultra“ varianto.

Kaip ir tikėtasi, išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kuris bus naudojamas visuose šios serijos įrenginiuose. Teigiama, kad „Galaxy S23 Ultra“ modelis turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256, 512 arba 1 TB vidinės atminties. Išmanusis telefonas taip pat turės 5000 mAh talpos bateriją. Kiek anksčiau buvo pasirodę ir šio „Samsung“ flagmano kamerų savybės.

Remiantis anksčiau pasirodžiusiais pranešimais, „Samsung Galaxy S23 Ultra“ turės 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 3x bei 10x optiniu priartinimu aprūpintus teleobjektyvus. Kaip jau rašėme, šis flagmanas pasiūlys ir 8K su 30 kadrų per sekundę filmavimo galimybę, kas iki šiol nebuvo siūloma jokiame kitame „Samsung“ telefone.

„Samsung“ dar nėra paskelbusi kada turėtų įvykti „Unpacked“ renginys, tačiau jis turėtų būti suorganizuotas pirmąją vasario savaitę. Žinoma, reikėtų neatmesti varianto, jog pristatymas įvyks dar ir sausio mėnesį.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas