Dar 2019 metais išleisto „Samsung“ telefono turėtojams – blogos naujienos: jūs daugiau nebegausite jokių atnaujinimų, aiški ir to priežastis

Lukas Snarskis

2024-02-09, 16:36 (atnaujinta 2024-02-10, 01:12)

0 komentarų

„Samsung“, kartu su „Google“, yra vienintelės bendrovės, gaminančios „Android“ išmaniuosius telefonus, kurios pasiūlė net septynis metus trunkantį programinės įrangos palaikymą. Žinoma, tokia galimybė yra suteikia tikrai ne visiems įrenginiams.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Dar 2019 metais išleisto „Samsung“ telefono turėtojams – blogos naujienos: jūs daugiau nebegausite jokių atnaujinimų, aiški ir to priežastis

Pietų Korėjos milžinė savo asortimente turi gausybę įvairių išmaniųjų telefonų – nuo pačių brangiausių iki pigių, kurie prieinami daugeliui. Negana to, vidutinės klasės modeliai dažniausiai yra parduodami geriau nei brangiausi flagmanai, o puikiausias to pavyzdys – „Samsung Galaxy A51“ modelis.

„Samsung“ yra išleidusi du „Galaxy A51“ variantus – vienas iš jų palaiko 4G ryšio galimybę, o kitas siūlo ir 5G. Dabar blogos naujienos pasiekė tuos, kurie naudojasi „Galaxy A51 4G“ modeliu. Išmanusis telefonas jau kuris laikas atnaujinimus gaudavo kas pusmetį, o dabar yra visiškai nutraukiamas jo palaikymas.

„Samsung Galaxy A51 4G“ pristatymas įvyko dar 2019 metų gruodį, o tuomet jis debiutavo su „Android 10“ operacinės sistemos versija. Įdomu ir tai, jog šis įrenginys gavo šią „Google“ kuriamos platformos versiją dar prieš „Galaxy S“ serijos flagmanus. Kaip bebūtų, daugiau naujinių šis telefonas jau nebegaus.

Priminsime, jog dar praėjusį mėnesį „Samsung“ nutraukė ir dar keleto įrenginių palaikymą. Tarp tokių kompanijos produktų pateko ir „Galaxy Tab S6“ serijos planšetės, kurios taip pat nebegaus jokių „Android“ atnaujinimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas