Dar nepristatytas „Poco M6 Plus 5G“ modelis aptiktas „Google Play Console“, dar kartą patvirtina keistus „Poco“ vadovų sprendimus

Lukas Snarskis

2024-06-06, 17:55

0 komentarų

„Poco“ atstovai dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „Poco M6“ išmanųjį telefoną. Kaip ir įprasta „Xiaomi“ ir jos dukterinėms bendrovėms, nors „M6“ modelis ir atrodo kaip visiškai naujas įrenginys, tačiau išties yra kiek kitaip. Pasirodo, šis modelis yra identiškas neseniai debiutavusiam „Redmi 13C 5G“ išmaniajam.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Dar nepristatytas „Poco M6 Plus 5G“ modelis aptiktas „Google Play Console“, dar kartą patvirtina keistus „Poco“ vadovų sprendimus

Naująją „Poco M6“ seriją neseniai papildė ir dar du išmanieji telefonai – tai „Poco M6“ ir „Poco M6 Pro“. Tačiau ties tuo gamintojas neketina sustoti. Jau artimiausiu metu turėtų būti pristatytas ir dar vienas naujas modelis, kuris bus žinomas „M6 Plus“ pavadinimu.

Dar nepristatytas „Poco“ išmanusis telefonas buvo aptiktas ir „Google Play Console“ duomenų bazėje, kur jis žymimas 24065PC95I. Šis kodas atskleidžia, jog įrenginys turėtų būti pristatytas dar birželio mėnesį, ką sufleruoja numeryje esantis šešetas.

Įdomu ir tai, jog čia pateikiamos specifikacijos sutampa su „Poco M6 Pro 5G“ modelio savybėmis – „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesorius su 8 GB operatyviosios (RAM). Šis procesorius yra naudojamas ir „Redmi Note 13R“, o ankstesni pranešimai sufleravo, jog „M6 Plus“ pasižymės kone identiškomis savybėmis.

Naujasis „Poco M6 Plus“ būtų aprūpintas 6,79 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Įrenginio nugarėlėje – dvi kameros.

Išmanusis telefonas turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.8 diafragma, o greta rasime ir 2 MP makro objektyvą bei LED blykstę. Naujojo „Poco“ įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas