Daugėja informacijos apie „nova 12“ serijos telefonus: galingiausias naujosios „Huawei“ serijos modelis pasiūlys itin spartų įkrovimą

Tomas Eidukevičius

2023-12-03, 14:36

0 komentarų

„Huawei“ dar visai neseniai pristatė naujuosius „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar ruošiasi dar vienam pristatymui. Internete jau kalbama apie artėjantį „nova 12“ serijos įrenginių debiutą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Daugėja informacijos apie „nova 12“ serijos telefonus: galingiausias naujosios „Huawei“ serijos modelis pasiūlys itin spartų įkrovimą

Kinijos technologijų bendrovė „Huawei“ planuoja išleisti tris „nova 12“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „nova 12“, „nova 12 Pro“ o taip pat ir „Huawei mova 12 Ultra“. Dabar pasirodė informacijos būtent apie „Ultra“ modelį, kuris buvo aptiktas 3C sertifikavimo duomenų bazėje.

Remiantis naujausiais duomenimis, išmanusis telefonas pasiūlys 100W greitojo įkrovimo galimybę. „Huawei nova 12 Ultra“ modelis 3C duomenų bazėje žymimas „ADA-AL00U“ modelio numeriu ir bus suderinamas su „HW-200500C00“ įkrovikliu, kuris palaiko 20V/5A įkrovimo reitingą.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie „nova 12 Ultra“ nėra žinoma, tačiau kiek anksčiau buvo pasirodę gandų apie „Pro“ variantą. Bene įdomiausia detalė yra ta, jog „Pro“ modelis turėtų veikti su „Kirin 9000S“ procesoriumi, kuris naudojamas „Mate 60“ serijos flagmanuose.

Aiškėja ir naujųjų „nova 12“ serijos išmaniųjų telefonų dizaino ypatumai. Internete pasirodė dar nepristatyto „Huawei“ įrenginio nuotrauka, kuri atskleidžia, jog pastarasis turės trigubą kamerų sistemą, o vienas iš objektyvų turės aplink jį sumontuotą LED švieselę.

Nesunku pastebėti, jog „Huawei nova 12“ serijos išmaniųjų telefonų kamerų iškilimas atrodo panašiai kaip ir „nova 11“ serijos modeliuose. Pagrindinės kameros pozicionavimas yra kone identiškas, su auksiniu apvadu, tačiau kiti objektyvai išdėlioti kiek kitaip.

Pasirodžiusi nuotrauka atskleidžia ir tai, jog šoninėje briaunoje rasime du mygtukus – tai garso reguliavimo, o taip pat ir įjungimo. Iškilęs įjungimo mygtukas sufleruoja, kad pirštų antspaudų jutiklis bus įmontuotas po ekranu. Tai leidžia daryti prielaidą ir apie patį ekraną – čia turėtų būti naudojama OLED matrica, kas buvo minima ir anksčiau.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų apie „Huawei nova 12 Pro“ variantą. Tuomet buvo skelbiama apie OLED ekraną su šiek tiek lenktais jo kraštais bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Kaip jau įprasta, jis bus apsaugotas antros kartos „Kunlun“ apsauginiu stiklu. Išmanusis veiks su 4 900 mAh talpos baterija, kuri galės bus įkrauta 100W sparta.

Išmanusis telefonas nugarėlėje turės tris kameras, o pagrindinė jų pasiūlys 50 MP objektyvą. „nova 12 Pro“ taip pat turės 12 MP plataus kampo kamerą su automatiniu fokusavimu bei makro režimu, o trečiasis objektyvas – 50 MP teleobjektyvas. Priekinėje šio „Huawei“ modelio dalyje – dvi asmenukių kameros.

Kalbant apie „Huawei nova 12“, šis išmanusis telefonas turėtų veikti su „Kirin 830“ procesoriumi bei turės tą patį OLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šio modelio veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 88W greituoju įkrovimu.

„nova 12“ modelio nugarėlėje rasime beveik identiškas kameras. Čia bus bus naudojama ta pati pagrindinė kamera bei 12 MP plataus kampo objektyvas. Tiesa, vietoje 50 MP teleobjektyvo, šis išmanusis turės 8 MP raiškos vaizdo jutiklį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas