Daugeliui įprasti išmanieji telefonai gali nugrimzti užmarštin: „Samsung“ jau kuria visiškai kitokius įrenginius, kurie kardinaliai skirsis nuo to, prie ko esame įpratę dabar

Lukas Snarskis

2024-07-24, 10:55 (atnaujinta 2024-07-25, 09:53)

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet pristatė naująją „One UI 6.1“ vartotojo sąsajos versiją, kuri iš pradžių debiutavo su „Galaxy S24“ serijos įrenginiais. Po jos įdiegimo atsiradusios DI funkcijos „Galaxy“ vartotojams palengvins komunikaciją tiek su artimiausiais žmonėmis, tiek su kitakalbiais.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Daugeliui įprasti išmanieji telefonai gali nugrimzti užmarštin: „Samsung“ jau kuria visiškai kitokius įrenginius, kurie kardinaliai skirsis nuo to, prie ko esame įpratę dabar

Dirbtinis intelektas yra vienas svarbiausių naujausių „Samsung“ įrenginių komponentų, o tai puikiai iliustruoja ir naujosios „Galaxy AI“ galimybės. Vis daugiau bendrovės produktų įgauna naująsias dirbtinio intelekto funkcijas ir tai sufleruoja apie besikeičiančią telefonų ateitį.

Naujos funkcijos ateityje gali būti išplėstos ir dar labiau, o apie tai neseniai prakalbo ir „Samsung“ mobiliosios patirties padalinio (MX) prezidentas TM Rohas, kuris atskleidė, kad net ir techninė įranga gali pasikeisti taip, jog naujus modelius bus sunku lyginti su dabar parduodamais bendrovės įrenginiais.

„Samsung“ atstovas atskleidė, jog didžioji dalis mokslinių tyrimų ir taikomosios veiklos yra sutelkta į vadinamuosius dirbtinio intelekto telefonus.

Kaip jie galėtų atrodyti? TM Rohas nesileido į detales, tačiau „radikaliai kitoks“ komentaras leidžia manyti, kad iki šiol įprasta stačiakampio forma netrukus gali tapti tik istorija. „Samsung“ atstovas paminėjo, kad dirbtinio intelekto telefonai bus mobilesni, o tai nebūtinai reiškia mažesni - juose gali būti didesni ekranai ir daugiau jutiklių.

Tokie įrenginiai kaip „Galaxy S24 Ultra“ ir „Galaxy Z Fold6“ veikia su „S Pen“ rašiklio palaikymu, o dirbtinis intelektas gali paversti neapdorotą eskizą detaliu vaizdu. Žinoma, dirbtinis intelektas naudojamas ne tik vaizdui tvarkyti ir kurti, bet ir garsui, tekstui, vaizdo įrašams, 3D ir beveik viskam, ką tik galima sugalvoti.

Į dirbtinio intelekto įrankių rinkinį „Samsung“ įtraukia savo ausines, todėl priedai gali būti naujosios strategijos dalis. Be to, sulankstomieji telefonai yra unikaliai tinkami naudoti jų dvigubus ekranus tokiems dalykams kaip vertėjo režimas.

Šiuo metu rinkoje yra keletas dirbtinio intelekto prietaisų, tačiau nė vienas iš jų nėra sėkmingas, todėl galbūt jie nėra geras rodiklis, koks turėtų būti dirbtinio intelekto telefonas. Tai taip pat reiškia, kad „Samsung“ žengia į neištirtą teritoriją, todėl nenuostabu, kad tam reikia didžiulių mokslinių tyrimų ir plėtros pastangų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas