Didžiausias „Samsung“ ir „Apple“ konkurentas? Į Europą atkeliauja „Motorola“ flagmanas, kuris pasiūlys ne tik galingas specifikacijas, bet ir žemiausią kainą rinkoje

Pastaruoju metu pasirodo vis daugiau pranešimų apie „Motorola“ ruošiamus naujus išmaniuosius telefonus. Dar visai neseniai rašėme apie keletą vidutinės klasės įrenginių, o šiandien gamintojas nustebino europiečius. Į mūsų rinką pagaliau atkeliauja galingiausias „Motorola“ išmanusis telefonas.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Didžiausias „Samsung“ ir „Apple“ konkurentas? Į Europą atkeliauja „Motorola“ flagmanas, kuris pasiūlys ne tik galingas specifikacijas, bet ir žemiausią kainą rinkoje

Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien „Motorola“ pristatė naująjį „Motorola Edge 40 Pro“ išmanųjį telefoną, kuris yra tas pats „Moto X40“, kuris dar prieš keletą mėnesių debiutavo Kinijoje. Vienintelis skirtumas tarp šių įrenginių – jų prieinamumas. Būtent naujasis „Edge 40 Pro“ bus parduodamas Europoje.

Naujasis „Motorola Edge 40 Pro“, kaip ir tikėtasi, veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ bei 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Išmanusis telefonas taip pat turės 256 GB vidinės atmintinės opcijas, čia bus naudojami UFS 4.0 lustai. Vidinę talpyklą bus galima praplėsti ir atminties kortele. Įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „My UI 5.0“ vartotojo sąsaja.

„Motorola“ naujiena aprūpinta 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Ši 10 bitų panelė taip pat pasižymi HDR10+ palaikymu bei turi net 165 Hz atsinaujinimo dažnį. Verta pastebėti, jog tai yra pirmasis išmanusis rinkoje, turintis tokį aukštą ekrano atsinaujinimo dažnį. „Motorola Edge 40 Pro“ taip pat aprūpintas IP68 saugumo sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui, o ekranas apsaugotas „Gorilla Glass Victus“ stiklu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta rasime ir dar vieną tokios pačios raiškos objektyvą, kuris skirtas plataus kampo nuotraukoms fiksuoti. Trečioji kamera – 12 MP raiškos teleobjektyvas su 2x optinio priartinimo galimybe. Priekinėje „Edge 40 Pro“ modelio dalyje rasime ir 60 MP asmenukių kamerą.

„Motorola Edge 40 Pro“ veikimą palaikys 4600 mAh talpos baterija su 125W greituoju įkrovimu, o gamintojas atskleidė ir tai, jog iki 50 proc. baterijos bus galima įkrauti vos per 7 minutes. Išmanusis telefonas taip pat turi stereo garsiakalbius, o pirkėjai šią naujieną galės įsigyti juodos arba mėlynos spalvos.

Pranešama, kad Europoje šis flagmanas bus parduodamas juodos arba mėlynos spalvų, o jo kaina sieks 899,99 eurus. „Motorola Edge 40 Pro“ prekyba regione turėtų prasidėti jau artimiausiu metu.

5 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Vilius

Galų gale bent kažkiek rašoma apie visame pasaulyje pardavinėjama Motorola brendą. Lietuvoje vien Xiaomi ar Samsung reklamuojami.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas