Drąsa diegti naujoves: „Honor“ vadovas neslepia ambicijų mesti iššūkį „Apple“ dominavimui

Tomas Eidukevičius

2023-07-25, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o kompanijos vadovai neslepia ambicingų tikslų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Drąsa diegti naujoves: „Honor“ vadovas neslepia ambicijų mesti iššūkį „Apple“ dominavimui

„Honor“ prekinis ženklas žinomas dėl savo novatoriškų pasiūlymų, neseniai pristatė „Honor Magic V2“, reklamuojamą kaip ploniausią pasaulyje sulenkiamą išmanųjį telefoną. Po renginio duodamas interviu „Honor“ generalinis direktorius Zhao Mingas pabrėžė, kaip svarbu sulaužyti „Apple“ monopolį ir skatinti visos pramonės pertvarką ir inovacijas.

Aptardamas „iPhone“ iškilimą, Zhao Mingas pareiškė: „Kas prieš dvidešimt metų būtų pagalvojęs, kad „iPhone“ gali pranokti „Nokia“? Neturėtume vengti mesti iššūkį galingam „iPhone“. Sėkmei reikalingas varžovų buvimas ir tikėjimas savo galimybėmis. Apriboti save darant prielaidą, kad sėkmė neįmanoma, duoda priešingų rezultatų.

Nors sklando gandai apie tai, kad „iPhone“ ir „MacBook“ bus pritaikytas sulankstomas ekranas, „Honor“ nesijaudina. Zhao Mingas pareiškė: „Jei „iPhone“ pritaikys sulankstomą technologiją, tai būtų teigiamas pokytis, rodantis, kad į pramonę ateina daugiau žaidėjų. Tačiau net jei „iPhone“ išliks plokščio ekrano dizainas, „Honor“ ir toliau klestės ir stums technologijų ribas. Šioje konkurencinėje aplinkoje neturėtume bijoti ar nerimauti dėl konkurentų veiksmų. Baimė yra tik savęs paguoda, nes tai, ko bijome, dažnai tampa realybe“.

Kalbėdamas apie jų pozicijų stiprinimo svarbą, Zhao Mingas pabrėžė, kad dėmesys turėtų būti skiriamas ateities vizijai. Nors „iPhone“ turi milžiniškas sistemines galimybes, „Honor“ nenumaldomai siekia naujovių. Todėl sunku numatyti, kas ateityje taps lyderiu. „Honor“ šiais metais taip pat planuoja pristatyti nebrangų ploną išmanųjį telefoną su išoriniu sulankstymu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas