Dukterinė „Xiaomi“ bendrovė pristatė naują telefoną: debiutavo vos 120 eurų kainuojantis modelis, kuris patrauks daugelio akį

Lukas Snarskis

2023-08-05, 19:36

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Neseniai įvyko ir dar vienos serijos pristatymas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Dukterinė „Xiaomi“ bendrovė pristatė naują telefoną: debiutavo vos 120 eurų kainuojantis modelis, kuris patrauks daugelio akį

Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien debiutavo naujasis „Poco M6 Pro“ išmanusis telefonas, kuris veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi bei pasiūlys 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties.

Naujasis „Poco M6 Pro“ aprūpintas 6,79 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Įrenginio nugarėlėje – dvi kameros.

Išmanusis telefonas turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.8 diafragma, o greta rasime ir 2 MP makro objektyvą bei LED blykstę. Naujojo „Redmi“ įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

Kaip jau minėjome, „Poco M6 pro“ veiks su neseniai pristatyti „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. Pranešama, jog išmanusis pirkėjus pasieks su „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versija, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinę sistemą.

Pranešama, jog naujasis „Poco“ išmanusis telefonas kainuos nuo 120 eurų, o pirkėjai už tai gaus modelį su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Deja, tačiau informacijos apie šio modelio pasirodymą Europoje informacijos nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas