Europiečių laukimas pagaliau baigsis: paaiškėjo, kada oficialiai debiutuos vienas geriausių „Honor“ sukurtų telefonų, laukti liko nebedaug

Lukas Snarskis

2024-01-24, 14:05

0 komentarų

Pirmasis „Honor“ sulankstomas telefonas „Magic V“ buvo pradėtas pardavinėti 2022 m. sausio mėn. ir nors dizainas buvo atnaujintas su „Magic Vs“ antrąjį metų pusmetį, daugelis laukė dar vieno naujo bendrovės sulenkiamo flagmano.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Europiečių laukimas pagaliau baigsis: paaiškėjo, kada oficialiai debiutuos vienas geriausių „Honor“ sukurtų telefonų, laukti liko nebedaug

Kinijos gamintojas dar praėjusių metų liepą pristatė „Honor Magic V2“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris tuomet debiutavo Kinijos rinkoje. Rudenį sekė šio flagmano pristatymas Europoje, tačiau iki šiol jis taip ir nepasirodė mūsų regione.

Praėjus daugiau nei keturiems mėnesiams po pristatymo Europoje, „Honor“ pagaliau planuoja pradėti „Magic V2“ išmaniojo telefono prekybą. Kompanijos vadovai paskelbė apie sausio 26 dieną įvyksiančią spaudos konferenciją, kurios metu paaiškės šio flagmano prieinamumas ir kaina.

Priminsime, jog naujasis „Magic V2“ modelis bus vos 9,9 mm storio, o jo svoris sieks 231 gramus. Taigi, tai ne tik ploniausias, bet ir vienas lengviausių tokio tipo produktų.

Dar viena naujovė, kurią pasiūlys „Honor“ flagmanas - bepakopis viengubo korpuso vyrių mechanizmas, kuriame naudojamas bendrovės sukurtas 3D atspausdintas titano lydinio dangtelis. Atlenkimo mechanizme taip pat naudojami specialūs trumpi varžtai vyrio komponente. Nors oficialiai šis išmanusis telefonas neturi jokio atsparumo sertifikato, gamintojo teigimu, „Magic V2“ yra atsparus vandens lašams.

Naujasis „Honor Magic V2“ aprūpintas 7,92 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su 2 156 x 2 344 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė palaiko HDR 10+, o maksimalus ryškumas siekia 1 600 nitus. Pagrindinis ekranas taip pat turi nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 6,43 colių įstrižainės OLED ekranas su 2 376 x 1 060 taškų raiška. Čia naudojama panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus ryškumas gali siekti 2 500 nitų. Verta pastebėti ir tai, jog šis ekranas gali būti valdomas ir pasitelkus stylus.

Išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei pasiūlys 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Honor Magic V2“ nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu.

„Honor“ šio įrenginio nugarėlėje sumontavo ir 50 MP plataus kampo kamerą bei 20 MP teleobjektyvą, kuris pasiūlys 2,5x optinį priartinimą bei optinį vaizdo stabilizavimą. Išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 13“ operacine sistema bei „MagicOS 7.2“ vartotojo sąsajos versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas