Europoje bus prieinami du iš trijų 2025 metų „Xiaomi“ flagmanų, o vienas jų bus parduodamas tik Kinijos rinkoje

Lukas Snarskis

2024-07-23, 07:55 (atnaujinta 2024-07-23, 13:43)

0 komentarų

„Xiaomi 15“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su rudenį pasirodančiu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi. Teigiama, kad šį mikroschemų rinkinį naudos visi serijos įrenginiai – tai „Xiaomi 15“, „Xiaomi 15 Pro“ ir „Xiaomi 15 Ultra“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Europoje bus prieinami du iš trijų 2025 metų „Xiaomi“ flagmanų, o vienas jų bus parduodamas tik Kinijos rinkoje

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ jau ruošia naujuosius „Xiaomi 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Kaip žinia, šie įrenginiai turėtų debiutuoti šių metų pabaigoje, o tarptautinis jų debiutas įvyks tik 2025 metais.

Dabar aiškėja, jog Europoje išvysime ne visus naujausius „Xiaomi“ flagmanus. Šaltinių teigimu, „Xiaomi 15 Pro“ modelis bus skirtas tik Kinijos rinkai, o „Xiaomi 15“ ir „Xiaomi 15 Ultra“ išmanieji telefonai pasieks ir tarptautinę rinką. Žinoma, pats gamintojas tokios informacijos dar nėra patvirtinęs.

Jau žinoma, jog spalio mėnesį pasirodančios „Xiaomi“ naujienos veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ mikroschemų rinkiniais. „Xiaomi 15“ ir „Xiaomi 15 Pro“ turės kone identiškus dizaino sprendimus kaip ir ankstesni modeliai, o didesni pokyčiai gali paliesti tik „Xiaomi 15 Ultra“ variantą.

Neseniai buvo paskelbtos ir galimos „Xiaomi 15 Pro“ modelio specifikacijos. Šis modelis nugarėlėje montuojamas teleobjektyvas galės pasiūlyti ir 3x optinio priartinimo galimybę. Verta paminėti, jog šis modelis bus kiek plonesnis nei ankstesnės kartos variantas.

Išmanusis turės 2K raiškos ekraną su šiek tiek užlenktais kraštais, visai kaip „Xiaomi 14 Ultra“. Įrenginys taip pat pasiūlys iki 16 GB operatyviosios (RAM), o taip pat ir 1 TB vidinės atminties. „Xiaomi 15“ taip pat turės ir „Goodix“ sukurtą vieno taško ultragarsinį pirštų antspaudų atpažinimo sensorių.

Ultragarsinis pirštų atspaudų atpažinimo technologija veikia skleidžiant ultragarso bangas iš po ekrano, kai prie jo prispaudžiamas pirštas. Šios bangos sąveikauja su unikaliais piršto atspaudo briaunų ir įdubų raštais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas