Europoje laukiama dar dviejų „Oppo“ telefonų debiuto: jau netrukus bus pristatyti du „Oppo Reno12 F“ modelio variantai

Lukas Snarskis

2024-06-07, 14:55

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Gamintojas dar praėjusių metų pabaigoje pristatė keletą dėmesio vertų modelių, o ir šiemet debiutavo akį traukiančių variantų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Europoje laukiama dar dviejų „Oppo“ telefonų debiuto: jau netrukus bus pristatyti du „Oppo Reno12 F“ modelio variantai

Europiečiai netrukus turėtų sulaukti „Oppo Reno12“ serijos išmaniųjų telefonų debiuto, kurie jau anksčiau buvo pristatyti Kinijos rinkoje. Šiandien pasirodė informacija apie mūsų rinkai skirtą „Reno12 Pro“ modelį, o kartu su juo turėtų debiutuoti ir „Oppo Reno12 F“.

Išmanusis telefonas turėtų būti pasiūlytas su 5G ryšio palaikymu, o taip pat ir 4G variantas. Dabar aiškėja ir kai kurios šių modelių specifikacijos. Pranešama, jog „Reno12 F 4G“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 680“, o 5G variantas – „MediaTek Dimensity 6300“ mikroschemų rinkiniu.

Abu „Oppo Reno12 F“ išmaniojo variantai turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o čia bus panaudotas „OmniVision OV50D“ objektyvas. Įrenginių nugarėlėse taip pat rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą bei 2 MP gylio sensorių. Priekinėje dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Šie „Oppo“ įrenginiai turėtų būti prieinami žalios, oranžinės ir pilkos spalvų, tačiau detalesnės jų specifikacijos kol kas nėra žinomos. Kaip jau minėjome, „Reno12“ serijos pristatymas turėtų įvykti jau artimiausiu metu, o tuomet paaiškės ir išsami informacija apie telefonus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas