Europoje laukiama naujojo „OnePlus Nord 4“ debiuto: paaiškėjo, kada gali įvykti oficialus pristatymas ir kokiomis savybėmis pasižymės šis išmanusis telefonas

Lukas Snarskis

2024-06-06, 07:55

0 komentarų

JAV bendrovė „Qualcomm“ dar kovo mėnesį pristatė naująjį „Snapdragon 8s Gen 3“ mikroschemų rinkinį, o mėnesio pabaigoje debiutavo ir naujasis „Snapdragon 7+ Gen 3“ lustas. „OnePlus“ tapo vienu pirmųjų gamintojų, panaudojusių šį procesorių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Europoje laukiama naujojo „OnePlus Nord 4“ debiuto: paaiškėjo, kada gali įvykti oficialus pristatymas ir kokiomis savybėmis pasižymės šis išmanusis telefonas

Kovo mėnesio pabaigoje buvo pristatytas „OnePlus Ace 3V“ išmanusis telefonas, kuris jau kelis mėnesius parduodamas Kinijos rinkoje. Netrukus šis įrenginys pasieks ir Europą, tačiau mūsų regione jis bus žinomas kaip „OnePlus Nord 4“. Dabar aiškėja ir kada gali įvykti jo pristatymas.

Remiantis naujausia informacija, „Nord 4“ į Europą turėtų atkeliauti trečios liepos mėnesio savaitės metu – tai reiškia, kad oficialaus pristatymo galima tikėtis liepos 15 – liepos 21 dienomis. Šis išmanusis telefonas turėtų pasižymėti identiškomis savybėmis kaip ir „Ace 3V“ modelis.

Tai reiškia, jog „OnePlus Nord 4“ turės 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 1 240 x 2 772 taškų raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Maksimalus „Ace 3V“ modelio ekrano ryškumas sieks 2 150 nitų.

„OnePlus Nord 4“ turės dvi kameras nugarėlėje, o pagrindinė jų pasižymės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia bus naudojamas „Sony IMX882“ sensorius su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Pagrindinė šio telefono kamera pasiūlys ir 4K filmavimo su 60 kadrų per sekunde galimybę. Priekinėje dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Šis „OnePlus“ įrenginys veiks su „Snapdragon 7+ Gen 3“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Išmanusis telefonas veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „OxygenOS 14“ vartotojo sąsaja.

„OnePlus Nord 4“ veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu, o sklandų įkrovimą užtikrins specialiai tam skirtas lustas. Gamintojo teigimu, pilnas išmaniojo telefono įkrovimas truks tik maždaug 26 minutes.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas