Europoje netrukus debiutuos naujasis „Oppo Reno12 Pro“: aiškios pagrindinės įrenginio specifikacijos bei galima jo kaina

Lukas Snarskis

2024-06-07, 12:00

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Gamintojas dar praėjusių metų pabaigoje pristatė keletą dėmesio vertų modelių, o ir šiemet debiutavo akį traukiančių variantų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Europoje netrukus debiutuos naujasis „Oppo Reno12 Pro“: aiškios pagrindinės įrenginio specifikacijos bei galima jo kaina

Europiečiai netrukus turėtų sulaukti „Oppo Reno12“ serijos išmaniųjų telefonų debiuto, kurie jau anksčiau buvo pristatyti Kinijos rinkoje. Dabar aiškėja, jog mūsų regione tikrai bus parduodamas „Reno12 Pro“ modelis, tačiau jis veiks su kitu procesoriumi nei gamintojo vietinėje rinkoje.

Pranešama, jog Europai skirtas „Oppo Reno12 Pro“ naudos „MediaTek Dimensity 7300“ mikroschemų rinkinį, nors Kinijoje šis telefonas veikia su „Dimensity 9200+“ lustu. Įrenginys taip pat turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties, o jo kaina turėtų siekti 580,90 eurus.

„Oppo Reno12 Pro“ turės 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur gamintojas ketina įmontuoti 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime 8 MP ir dar vieną 50 MP objektyvą. „Reno12 Pro“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 80W greitojo įkrovimo galimybe.

Europoje tikimasi išvysti ir mažiau atminties turimą modelio. Tai reiškia, jog „Reno12 Pro“ gali būti prieinamas ir su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Neoficialiais duomenimis, tokio varianto kaina turėtų siekti maždaug 500 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas