Geriausi išmanieji telefonai pagal „AnTuTu“: „Xiaomi“ išsaugojo lyderių pozicijas, tačiau dešimtuke nemažai pasikeitimų

Lukas Snarskis

2020-06-13, 17:30 (atnaujinta 2023-04-11, 19:26)

3 komentarai (-ų)
Geriausi išmanieji telefonai pagal „AnTuTu“: „Xiaomi“ išsaugojo lyderių pozicijas, tačiau dešimtuke nemažai pasikeitimų

Išmaniųjų telefonų testavimo programėlė „AnTuTu“ yra itin populiari tarp tų, kurie nori sužinoti savo naujojo įrenginio galimybes bei palyginti jas su kitais. Visai neseniai šios aplikacijos kūrėjai paskelbė galingiausius praėjusio mėnesio telefonus, todėl kviečiame juos apžvelgti kartu su mumis. Tiesa, šįsyk pateikiama Jums bendrą, „iOS“ ir „Android“ įrenginių dešimtuką.

Pirmoje vietoje, remiantis gegužės mėnesio rezultatais, ir toliau išlieka naujausias „Xiaomi“ kompanijos flagmanas „Mi 10 Pro“, kuris veikia su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Antroje pozicijoje – „Redmi K30 Pro“ išmanusis telefonas, kuris į trečiąją poziciją išstūmė „OnePlus 8 Pro“ įrenginį.

Ketvirtoje pozicijoje gegužės mėnesį – dar vienas išmanusis telefonas su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi ir tai – „Xiaomi Mi 10“. Šis modelis turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Penktoje pozicijoje rikiuojasi galingiausias „Apple“ flagmanas, kuris buvo pristatytas praėjusių metų pabaigoje – tai „iPhone 11 Pro Max“. Išmanusis veikia su „Apple A13 Bionic“ procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

Antroje lentelės pusėje – „Samsung“ dominavimas. Šeštoje pozicijoje matome „Galaxy S20 Ultra 5G“ modelį, septintoje – „Galaxy S20+ 5G“, o devintoje vietoje atsidūrė „Samsung Galaxy S20+ 5G“ išmanusis telefonas. Aštuntoje vietoje – „Asus“ žaidimų telefonas „ROG Phone II“, kuris veikia su praėjusiais metais išleisti „Snapdragon 855 Plus“ mikroschemų rinkiniu. Dešimtuką užbaigia „iPhone 11 Pro“ variantas su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties.

„AnTuTu“ reitingų rezultatai sudaromi pagal „AnTuTu Benchmark V8“ testų rezultatus, kurie buvo atlikti nuo gegužės 1 dienos iki gegužės 31 dienos, tačiau į lentelę patenka tik tie įrenginiai, kurie buvo ištestuoti bent 1000 kartų. Kaip tokį galingiausių išmaniųjų telefonų dešimtuką vertinate Jūs? Ar tarp šių modelių yra ir tas, kurį naudojate Jūs?

3 komentarų

Skaitytojas

Nes IPhone pralenktų tada? Pagal https://www.antutu.com/en/doc/121318.htm Samsung S20 Ultra Snapdragon 865 surenka 562262 ir nors pirmųjų vis tiek neprisiveja, bet iPhone deda į vietą, kuris nežymiai lenkia tik Exynos 990 :) Va taip su tais testais ir rezultatais :)

P.S. iPhone renka tik 520670

Skaitytojas

Atkreipkite dėmesį, Antutu rezultatai yra pateikiami pasaulinės rinkos, bet kažkaip jame yra Samsung S20 Ultra ir S20+ su Exynos 990, o tai nebuvo S20 Ultra ir S20+ su Snapdragon 865, kurie buvo skirti JAV rinkai ir pagal pajėgumą Exynos 990 aplenkė tuose pačiuose Antutu testuose? Kodėl nėra reitinguojamas Samsung S20 Ultra ir S20+ su Snapdragon 865?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas