Geros naujienos „OnePlus“ telefonų savininkams: gamintojas žada ilgesnį programinės įrangos palaikymą, tačiau tikrai ne visiems

Tomas Eidukevičius

2022-12-03, 19:27

1 komentaras

„Google“ dar visai neseniai išleido naująją „Android 13“ operacinės sistemos versiją, kuri po truputį pasiekia vis daugiau išmaniųjų telefonų. Pastaruoju metu vis dažniau gamintojai siunčia atnaujinimus į savo įrenginius, o gerų naujienų sulaukė ir „OnePlus“ įrenginių savininkai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Geros naujienos „OnePlus“ telefonų savininkams: gamintojas žada ilgesnį programinės įrangos palaikymą, tačiau tikrai ne visiems

Kinijos kompanija jau kuris laikas ruošia „Android 13“ atnaujinimus savo išmaniesiems telefonams, o dabar pasidalino ir dar geresnėmis naujienomis. Tiesa, šįsyk naujienos liečia tik tuos, kurie planuoja įsigyti kitąmet pasirodančias „OnePlus“ naujoves.

Pranešama, kad naujieji bendrovės įrenginiai gaus net keturis didžiuosius „Android“ naujinius, o saugumo atnaujinimai juos pasieks net penkis metus. Apie tai buvo paskelbta Londone įvykusio renginio metu, tačiau „OnePlus“ atstovai neatskleidė kokie konkretūs modeliai bus aprūpinti tokiu programinės įrangos palaikymu.

Nepatvirtintais duomenimis, toks ilgas programinės įrangos palaikymas bus pasiūlytas „OnePlus 11“ serijos išmaniesiems telefonams, kurie debiutuos 2023 metais. Reikėtų neatmesti tikimybės, kad analogiška politika gali būti taikoma ir šiemet išleistiems „OnePlus 10“ serijos flagmanams. „OnePlus“ ir „Oppo“ produkcijos vadovas Gary Chenas patvirtino ir tai, jog saugumo atnaujinimai bus pateikiami kiekvieną mėnesį.

Priminsime, kad iki šiol „OnePlus“ siūlydavo trejų metų programinės įrangos palaikymą. Pavyzdžiui, „OnePlus 8“ serijos įrenginių savininkams bus suteikiami trys didieji „Android“ naujiniai, o taip pat ir keturių metų saugumo naujiniai. Senesni bendrovės modeliai, pavyzdžiui, „OnePlus 7“ ar „Nord“ serijos, gavo du didžiuosius ir trejų metų saugumo atnaujinimus.

Verta pastebėti ir tai, jog „Samsung“ šiuo metu yra vienintelė bendrovė, kurianti „Android“ išmaniuosius telefonus, kuri siūlo keturių metų atnaujinimus savo įrenginiams. Kaip bebūtų, į šį traukinį, akivaizdu, įšokti bando ir „OnePlus“.

1 komentarų

Donatas

Nevisai tikslu ,pvz.Xiaomi Mi 12 Lite turi 13,ir gaus 14 originalų Android,ne MUI 14,o būtent Android.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas