„Google“ džiaugiasi savo sėkme – išmaniųjų telefonų pardavimai išaugo dvigubai, sužinokite kas tai nulėmė

Lukas Snarskis

2019-07-26, 01:00 (atnaujinta 2022-12-07, 13:10)

0 komentarų
„Google“ džiaugiasi savo sėkme – išmaniųjų telefonų pardavimai išaugo dvigubai, sužinokite kas tai nulėmė

Jau buvo tapę įprasta, jog „Google“ kiekvieną rudenį pristato naujausius savo flagmanus, tačiau šie metai tapo tikra išimtimi iš taisyklės. JAV milžinė metų pradžioje pristatė vidutinės klasės „Pixel 3a“ ir „Pixel 3a XL“ telefonus ir panašu, kad toks sprendimas pasiteisino su kaupu.

Kompanija „Aphabet“, kuri yra dukterinė „Google“ bendrovė, paskelbė antrojo šių metų ketvirčio pajamų ataskaitą, kuri atskleidžia, jog korporacija surinko net 40 proc. daugiau pajamų, kurios pažymimos prie kitų įrenginių. Būtent į šį žymėjimą patenka ir „Google“ kuriame išmanieji, o tarp jų ir „Pixel 3a“ serijos modeliai.

„Google“ vadovas Sundar Pichai atskleidė ir tai, jog „Pixel 3a“ serijos pardavimai yra žymiai geresni nei buvo tikėtasi. Pastarojo teigimu antrojo ketvirčio metu buvo parduota kone dvigubai daugiau telefonų nei praėjusių metų antrojo ketvirčio metu. Deja, tačiau nėra atskleidžiama kiek tiksliai išmaniųjų kompanijai pavyko parduoti.

„Google Pixel 3a“ ir „3a XL“ pasižymi OLED technologijos ekranais ir pirmasis jų turi 5,6 įstrižainę, o didesnysis modelis išskiria 6 colių įstrižainės ekranu. Abu įrenginiai veikia su „Qualcomm Snapdragon 670“ procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties.

Tikriausiai niekas nenustebs dėl to, jog šie telefonai patenka tarp geriausiai fotografuojančių telefonų, nepaisant ir to, kad jų kaina yra sąlyginai nedidelė. „Pixel 3a“ serijos įrenginiai turi po vieną kamerą nugarėlėje, kurią sudaro 12,2 MPx raiškos vaizdo jutiklis, bei vieną priekinėje dalyje su 8 MPx raiškos sensoriumi. Verta paminėti ir tai, jog abu išmanieji palaiko tuos pačius fotografavimo režimus kaip ir flagmanų klasės „Google“ mobilieji.

Žinoma, dar labiau turėtų stebinti šių išmaniųjų telefonų kaina. Nors Lietuvoje šie telefonai oficialiai ir neparduodami, tačiau juos galima įsigyti iš tokių prekybviečių kaip „eBay“. Čia galima rasti „Google Pixel 3A XL“ modelį už maždaug 500 eurų su siuntimu iš UK. Jeigu norite pasižvalgyti patys – pasiūlymą rasite paspaudę šią nuorodą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas