„Google Pixel 9“ serijos telefonai sulauks didelių atnaujinimų: rudenį pasirodantys modeliai turės mažesnius ekranus, pokyčiai palies ir įrenginių kameras

Lukas Snarskis

2024-01-27, 14:33

2 komentarai (-ų)

JAV technologijų milžinė „Google“ ne tik kuria ir nuolat tobulina „Android“ operacinę sistemą, kuri yra populiariausia mobili platforma pasaulyje. Bendrovė taip pat kuria ir savo išmaniuosius telefonus, o galingiausi iš jų debiutuoja kiekvieną rudenį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Google Pixel 9“ serijos telefonai sulauks didelių atnaujinimų: rudenį pasirodantys modeliai turės mažesnius ekranus, pokyčiai palies ir įrenginių kameras

Praėjusių metų spalį „Google“ oficialiai pristatė „Pixel 8“ serijos išmaniuosius telefonus, o šių metų rudenį turėtų debiutuoti ir „Pixel 9“ modeliai. Kaip ir įprasta, šią liniją sudarys du įrenginiai – tai „Google Pixel 9“ ir „Pixel 9 Pro“. Ir nors oficialios informacijos apie šiuos flagmanus dar nėra – internete pasirodė pirmieji neoficialūs pranešimai.

Internetinėje erdvėje pasirodė pirmieji „Google Pixel 9“ serijos išmaniųjų telefonų maketai. Remiantis naujausia informacija, „Pixel 9 Pro“ turės kiek mažesnį ekraną nei 2023 metų modelis, o visos šio įrenginio kraštinės – plokščios. Nedideli pakeitimai palies ir kameros iškilimą.

Neoficialiais duomenimis, šių metų rudenį pasirodantis „Google Pixel 9 Pro“ variantas turės 6,5 colių įstrižainės OLED ekraną. Pažymima ir tai, jog nepaisant mažesnio ekrano – įrenginys turės identiško dydžio korpusą, kas sufleruoja apie kiek didesnius ekrano rėmelius.

Verta pastebėti, jog pokyčiai palies ir kamerų iškilimą. Jeigu ankstesnis „Pixel“ serijos išmanieji telefonai turėjo itin platų kamerų iškilimą, kuris buvo įmontuotas nuo kraštinės iki kraštinės, tai dabar jis bus ovalo formos. „Pixel 9 Pro“ modelio korpuso storis sieks 8,5 mm, o vieta, kur įmontuotas kamerų iškilimas, sieks 12 mm.

Kalbant apie „Google Pixel 9“ išmanųjį, nesunku pastebėti, jog jo nugarėlėje įmontuoti trys objektyvai, o vienas iš jų – periskopinis. Tai turėtų būti bene didžiausias atnaujinimas, lyginant su pernai debiutavusiu „Pixel 8“ modeliu. Išmanusis telefonas taip pat turės plokščias kraštines.

Standartinis „Pixel 9“ serijos modelis taip pat turės atnaujintą kamerų iškilimo dizainą, kuris bus kone identiškas kaip ir „Pro“ modelyje. Neoficialiais duomenimis, išmaniojo matmenys sieks 152.8 x 71.9 x 8.5 mm, o priekinėje dalyje rasime 6,1 colių įstrižainės ekraną, kuris yra kiek mažesnis nei „Pixel 8“ variante.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie naujuosius „Google“ išmaniuosius telefonus nėra pateikiama. Kaip jau minėjome, „Pixel 9“ serijos įrenginiai turėtų debiutuoti šių metų rudenį.

2 komentarų

Tygas

Geriau apie tensor procesoriu ir AI galimybes parasykit o ne kiek mm pasikeite forma. Visi telefai praktiskai vienodai siais laikais atrodo

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas