HMD pristatė „Pulse+ Business Edition“: išmanusis telefonas turės ilgesnį garantinį periodą ir programinės įrangos palaikymą

Lukas Snarskis

2024-05-23, 14:55

0 komentarų

HMD atstovai dar balandžio pabaigoje pristatė naujuosius „Pulse“ serijos išmaniuosius telefonus – tai standartinis „Pulse“, o taip pat ir „HMD Pulse+“ ir „Pulse Pro“ variantai. Naujieji įrenginiai priskiriami biudžetinei klasei ir kainuos iki 200 eurų. Tačiau tai dar ne viskas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
HMD pristatė „Pulse+ Business Edition“: išmanusis telefonas turės ilgesnį garantinį periodą ir programinės įrangos palaikymą

Kinijos kompanijos atstovai paskelbė apie naująjį „HMD Pulse+ Business Edition“ variantą. Techninės šio išmaniojo telefono specifikacijos išlieka nepakitusios, tačiau šis variantas turės ilgesnį programinės įrangos palaikymą, o taip pat ir specialią pagalbos liniją, kuomet iškils problemos.

„HMD Pulse+ Business Edition“ pasiūlys trejų metų garantiją. Negana to, gamintojas pasiūlys ir penkerių metų saugumo papildinių palaikymą, tačiau didieji „Android“ operacinės sistemos atnaujinimai bus teikiami tik du metus.

„HMD Pulse+“ turės 6,65 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Gamintojo teigimu, maksimalus ekrano ryškumas sieks 600 nitų. Išmanusis taip pat naudos ir „Unisoc T606“ procesorių.

Telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Deja, tačiau gamintojas nepateikė informacijos apie antrąjį objektyvą, kuris įmontuotas nugarėlėje. Priekinėje „Pulse+“ modelio dalyje įmontuota 8 MP asmenukių kamera.

Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe. „HMD Pulse+“ taip pat turi ir ausinių lizdą, o pirkėjai iki 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas