„Honor“ atskleidė ateities planus: dar šiemet debiutuos sulenkiamas flagmanas, sulauksime ir dar vieno išskirtinio produkto

Lukas Snarskis

2024-03-17, 09:01 (atnaujinta 2024-03-17, 09:19)

0 komentarų

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų populiarumas nuolat auga. Prie to, žinoma, nemažai prisideda vis didėjanti pasiūla, o taip pat ir nuolat tobulėjančios technologijos, kurios suteikia vis geresnę naudojimo patirtį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Honor“ atskleidė ateities planus: dar šiemet debiutuos sulenkiamas flagmanas, sulauksime ir dar vieno išskirtinio produkto

Didėjant sulenkiamų telefonų asortimentui – auga ir šių įrenginių pardavimai. Įspūdingas augimas užfiksuotas praėjusiais metais. 2023 metais buvo parduota maždaug 15,9 mln. sulenkiamų išmaniųjų telefonų, kas rodo 25 proc. metinį augimą, praneša „TrendForce“.

Kinijos kompanija „Honor“ jau kuris laikas planuoja pristatyti pirmąjį savo išmanųjį telefoną. Dar praėjusiais metais buvo skelbiama apie tokius planus, tačiau buvo nuspręsta neskubėti, kol nebus sukurtas išties išskirtinis modelis. Panašu, kad bendrovė artėja prie tos pažangos, kurios laukiama.

Kalbėdamas su CNBC, „Honor“ generalinis direktorius George‘as Zhao patvirtino, jog pirmasis bendrovės sulenkiamas išmanusis telefonas debiutuos jau šiemet. Teigiama, kad toks produktas yra baigiamajame kūrimo etape ir, kad bendrovė labai teigiamai vertina sulankstomųjų įrenginių perspektyvas ateityje.

Atskleista ir tai, jog „Honor“ taip pat dirba kurdama išmanųjį žiedą, kuris, nenuostabu, vadinsis „Honor Ring“. Šis prietaisas bus dalis kompanijos plečiamo išmaniųjų dėvimųjų įrenginių portfelio ir platesnio dėmesio sveikatos stebėjimui, kuris bus persipynęs su prekės ženklo siekiu plėtoti dirbtinį intelektą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas