„Honor“ pademonstravo bendradarbiavimo su „Porsche Design“ rezultatus: pristatytas specialus „Magic V2“ sulenkiamo telefono modelis, kuris nustebins savo išskirtiniu dizainu

Lukas Snarskis

2024-01-15, 10:31

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Bendrovė šiemet jau pristatė ne vieną flagmaną, o taip pat ir sulenkiamų įrenginių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Honor“ pademonstravo bendradarbiavimo su „Porsche Design“ rezultatus: pristatytas specialus „Magic V2“ sulenkiamo telefono modelis, kuris nustebins savo išskirtiniu dizainu

Dar praėjusių metų pabaigoje „Honor“ atstovai atskleidė, jog bus bendradarbiaujama su prabangius dizaino sprendimus kuriančia įmone „Porsche Design“. Šis susitarimas reiškia, jog abi bendrovės bendradarbiaus kuriant aukščiausios klasės išmaniuosius telefonus.

Prieš keletą dienų, bendrovės atstovai pristatė pirmuosius bendro darbo rezultatus – tai „Honor Magic V2 RSR Porsche Design“. Sulenkiamas išmanusis telefonas pasižymi tokiomis pačiomis savybėmis kaip ir standartinis „Magic V2“ modelis, tačiau, žinoma, jo dizainas sulaukė nemažų atnaujinimų.

Riboto leidimo sulenkiamas įrenginys yra kultinės „Porsche Agate Grey“ spalvos, o nugarėlė dizainas papuoštas firminiu „Porsche Flyline“ stiliumi – nuožulniai nusileidžiančios linijos. „Flyline“ reiškia agresyvumą, būtent todėl „Magic V2 RSR“ modelio galinės dalies dizainas atrodo taip, tarsi važiuotų dideliu greičiu, net kai telefonas stovi vietoje.

Skelbiama, jog kamerų iškilimas yra papuoštas titano lydinio užrašais, o „Honor“ atstovų teigimu, telefonas turi „sportinio automobilio korpusą iš stiklo pluošto“, nors ką tai turėtų reikšti – neatskleidžiama. Kaip jau minėjome, techninės specifikacijos yra identiškos kaip ir standartinio „Magic V2“ modelio.

Priminsime, jog „Honor Magic V2“ aprūpintas 7,92 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su 2 156 x 2 344 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė palaiko HDR 10+, o maksimalus ryškumas siekia 1 600 nitus. Pagrindinis ekranas taip pat turi nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 6,43 colių įstrižainės OLED ekranas su 2 376 x 1 060 taškų raiška. Čia naudojama panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus ryškumas gali siekti 2 500 nitų. Verta pastebėti ir tai, jog šis ekranas gali būti valdomas ir pasitelkus stylus.

Išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei pasiūlys iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir iki 1 TB vidinės atminties. „Honor Magic V2“ nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas