„Honor“ pagaliau pristatė naujausius savo flagmanus: galingiausi procesoriai, daugybė atminties ir įspūdingos raiškos periskopinė kamera

Lukas Snarskis

2024-01-15, 07:46

0 komentarų

Daugelis gamintojų skuba pristatyti naujus flagmanus, tačiau „Honor“ nusprendė žengti kiek kitokiu keliu. Bendrovės vadovai jau patvirtino savo planus naudoti naująjį „Qualcomm“ procesorių, o neseniai sulaukėme ir oficialių naujienų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Honor“ pagaliau pristatė naujausius savo flagmanus: galingiausi procesoriai, daugybė atminties ir įspūdingos raiškos periskopinė kamera

Kinijos technologijų bendrovė „Honor“ dar visai neseniai pristatė „Magic6 Lite“ išmanųjį telefoną, kuris netrukus pasirodys ir Europoje. Praėjusios savaitės pabaigoje oficialiai pristatyti ir pagrindiniai „Magic6“ serijos flagmanai. Kompanijos atstovai pademonstravo naujuosius „Magic6“, o taip pat ir „Honor Magic6 Pro“ išmaniuosius.

Abu įrenginiai aprūpinti 6,8 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekranais su Full HD+ raiška bei kintančiu atsinaujinimo dažniu iki 120 Hz. „Honor Magic6“ serijos įrenginiuose naudojami ekranai turi kiek lenktus kraštus, o maksimalus jų ryškumas siekia net 5 000 nitų.

Standartinis „Magic6“ serijos modelis priekinėje dalyje turi nedidelį apskritimą, kur įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. „Honor Magic6 Pro“ turi piliulės formos išpjovą, kur rasime ne tik asmenukių kamerą, bet ir 3D veido atpažinimo technologiją.

„Honor Magic6“ modelio nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą su f/1.9 diafragma, o „Pro“ variantas pasiūlys tokios pačios raiškos objektyvą su kintančia diafragma – f/1.4-f/2.0. Pastarasis įrenginys taip pat turės 180 MP raiškos periskopinį objektyvą, kuris suteiks 2.5x optinio priartinimo galimybę, o taip pat ir 100x skaitmeninį priartinimą. Čia taip pat įmontuotas ir 50 MP plataus kampo objektyvas.

Kalbant apie standartinį šios serijos modelį, kartu su pagrindine kamera čia rasime ir 32 MP teleobjektyvą su 2.5x optiniu bei 50x skaitmeniniu priartinimu. Trečioji „Magic6“ modelio kamera – 50 MP plataus kampo.

Abu išmanieji telefonai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriais bei pasiūlys 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) ir iki 512 GB vidinės atminties. Tiesa, „Pro“ variantas turi opciją ir su 1 TB vidinės talpos. Šios serijos išmanieji pirkėjus pasieks su „MagicOS 8.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

Pranešama, jog „Honor Magic6“ veikimą palaikys 5 450 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžiu krovimu. „Magic6 Pro“ modelis turės 5 600 mAh talpos bateriją su 80W greituoju ir 66W belaidžiu įkrovimu. Pastarasis modelis taip pat palaikys „Wi-Fi 7“ ir „Bluetooth 5.3“.

Naujieji „Honor“ išmanieji telefonai pirkėjams bus prieinami juodos, žalios, mėlynos, violetinės ir baltos spalvų, o pigiausias „Magic6“ modelis kainuos nuo 566 eurų. Kalbant apie „Honor Magic6 Pro“, šis įrenginys bus parduodamas nuo 730 eurų. Tiesa, bent jau kol kas abu šie įrenginiai bus prieinami tik Kinijos rinkoje, o informacijos apie debiutą Europoje – kol kas nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas