„Honor“ pristatė dar vieną naują telefoną: pristatytas „GT5 GT“ modelis su talpia baterija bei 16 GB operatyviosios atminties

Lukas Snarskis

2024-01-06, 08:06

0 komentarų

2023 metais itin suaktyvėjo „Honor“ gamybos linijos ir bendrovė surengė ne vieną naujo produkto pristatymą. Gruodžio mėnesį bendrovės pristatė gausybę įvairių įrenginių, o metams skaičiuojant paskutines dienas buvo pademonstruota dar viena naujiena.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Honor“ pristatė dar vieną naują telefoną: pristatytas „GT5 GT“ modelis su talpia baterija bei 16 GB operatyviosios atminties

Kinijos kompanijos „Honor“ vadovai paskutinę 2023 metų dieną pademonstravo ilgai lauktą „Honor X50 Pro“ išmanųjį telefoną. Nepraėjus nė savaitei – pristatytas ir dar vienas „X50“ serijos įrenginys. Gamintojas oficialiai pristatė naująjį „Honor X50 GT“ modelį, kuris aprūpintas talpia baterija ir gausybe atminties.

„Honor X50 GT“ išmanusis aprūpintas 6,78 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama 10 bitų panelė, o po ja įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Naujasis „Honor“ įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turės 16 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB, 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 800 mAh talpos baterija su 35W įkrovimo galimybe. Pirkėjus šis modelis pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „MagicOS 7.2“ vartotojo sąsaja.

„Honor X50 GT“ nugarėlėje rasime ne tik išskirtinai atrodančią vertikalią juostelę, bet ir didžiulį kamerų apskritimą, o jo pažiba – 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera su f/1.75 diafragma. Antroji kamera – 2 MP sensorius. Nesunku pastebėti, jog nors čia rasime tik dvi kameras, tačiau tam skirtas didžiulis plotas. Kam to reikia – težino tik „Honor“ kompanijos dizaineriai.

Pranešama, jog išmanusis telefonas bus parduodamas sidabrinės ar juodos spalvų, o jo kaina prasidės nuo 255 eurų. „Honor X50 GT“ šiuo metu prieinamas tik Kinijos rinkoje, o informacijos apie jo debiutą Europoje – kol kas nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas