„Honor“ pristatė naujuosius „Play 7T“ serijos telefonus: du modeliai pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas už mažiau nei 200 eurų

Tomas Eidukevičius

2023-03-29, 07:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“ šiemet pristatė jau ne vieną išmanųjį telefoną, o dar visai neseniai buvo pademonstruoti ir naujausi bendrovės flagmanai. Šiandien, įmonės vadovai pristatė ir dar du naujus vidutinės klasės įrenginius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Honor“ pristatė naujuosius „Play 7T“ serijos telefonus: du modeliai pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas už mažiau nei 200 eurų

„Honor“ pademontravo naujuosius „Honor Play 7T“ serijos išmaniuosius telefonus, o jų bus du – „Play 7T“ ir „Honor Play 7T Pro“. Abu išmanieji telefonai veiks su „MediaTek DImensity 6020“ procesoriais bei turės 90 Hz atsinaujinimo dažniu aprūpintus ekranus, 50 MP pagrindines kameras bei „Android 12“ operacinę sistemą su „Magic UI 6.1“ vartotojo sąsaja.

Naujasis „Honor Play 7T“ turės 6,74 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Pro“ modelis turės 6,7 colių įstrižainės LTPS LCD ekraną su Full HD+, o šios panelės viršutinėje dalyje – 8 MP asmenukių kamera. Abu modeliai nugarėlėje, be pagrindinės 50 MP kameros, turės ir 2 MP gylio sensorių.

„Honor Play 7T“ veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 22,5W greituoju įkrovimu, o „Play 7T Pro“ variantas pasiūlys 4 000 mAh talpos baterija su 40W įkrovimo galimybe. Abu išmanieji telefonai turės ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje briaunoje – ausinių lizdas.

Skelbiama, jog „Honor Play 7T“ išmanusis bus prieinamas sidabrinės, mėlynos ir juodos spalvų. Pigiausias šio įrenginio variantas turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks maždaug 150 eurų. „Pro“ modelis bus prieinamas sidabrinės, žalios arba juodos spalvos, o pigiausias šio varianto modelis kainuos nuo 200 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas