„Honor“ pristatė pirmąjį „Magic6“ serijos išmanųjį telefoną: oficialiai pristatytas naujasis „Magic6 Lite“ modelis

Lukas Snarskis

2023-12-07, 10:09

0 komentarų

Vos tik pasirodžius naujajam „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriui – prasideda lenktynės. Išmaniųjų telefonų gamintojai kasmet konkuruoja tarpusavyje, kuris pirmas pristatys flagmaną su naujausiu „Snapdragon“ lustu. Šiemet tokias lenktynes laimėjo Kinijos milžinė „Xiaomi“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Honor“ pristatė pirmąjį „Magic6“ serijos išmanųjį telefoną: oficialiai pristatytas naujasis „Magic6 Lite“ modelis

Ir nors daugelis gamintojų skuba pristatyti naujus flagmanus, tačiau „Honor“ nusprendė žengti kiek kitokiu keliu. Bendrovės vadovai jau patvirtino savo planus naudoti naująjį „Qualcomm“ procesorių, tačiau tai ne vienintelė naujiena. Kitąmet turėtų debiutuoti „Honor Magic6“, kuris pasiūlys išskirtines galimybes.

„Honor“ naująjį savo flagmaną ketina pristatyti kitąmet, o dabar debiutuoja pigesnis „Magic6“ serijos išmanusis telefonas. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująjį „Honor Magic6 Lite“, kuris, pasirodo, yra identiškas kaip ir neseniai pademonstruotas „Honor X9b“ įrenginys.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 1 200 x 2 652 taškų raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog čia naudojama panelė pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį.

„Honor Magic6 Lite“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo nugarėlėje – 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta rasime ir 5 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvus. Priekinėje įrenginio dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Skelbiama, jog naujasis „Honor“ įrenginys veiks su 5 800 mAh talpos baterija bei pasiūlys 35W įkrovimo galimybę. Pirkėjus šis modelis pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „MagicOS 7.2“ vartotojo sąsaja. Išmanusis telefonas bus prieinamas oranžinės, juodos bei žalios spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas