„Honor“ pristato dar vieną pigų telefoną: naujasis „X8b“ modelis pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas už mažiau nei 200 eurų

Lukas Snarskis

2023-12-18, 16:54

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o dabar pristatė ir dar vieną naujieną.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Honor“ pristato dar vieną pigų telefoną: naujasis „X8b“ modelis pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas už mažiau nei 200 eurų

2023 metams artėjant link pabaigos – itin suaktyvėjo „Honor“ gamybos linijos ir dabar bendrovė pristato dar vieną naują išmanųjį telefoną. Šiandien oficialiai pademonstruotas naujasis „Honor X8b“ modelis, kuris pasiūlys dėmesio vertas vidutinės klasės specifikacijas.

Naujasis įrenginys aprūpintas 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei maksimaliu 2 000 nitų ryškumu. Viršutinėje ekrano dalyje – piliulės formos išpjova, kur įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera su LED blykste.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB, 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Honor X8b“ nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinė jų aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu, o taip pat ir 5 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvas.

Skelbiama, jog šis išmanusis veiks su „MagicOS 7.2“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją. „Honor X8b“ veikimą palaikys 4 500 mAh talpos baterija su 35W įkrovimo galimybe. Verta paminėti ir tai, jog nors šis modelis turi ganėtinai didelį ekraną, tačiau jo korpuso storis sieks vos 6,78 mm, o svoris – 166 gramus.

„Honor X8b“ bus prieinamas žalios, sidabrinės bei juodos spalvų, o jo kaina prasidės nuo 195 eurų. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar šis modelis pasieks ir Europos rinką.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas