„Honor“ ruošiasi išskirtinių telefonų pristatymui: paaiškėjo, kada išvysime unikaliais dizaino sprendimais aprūpintus įrenginius

Lukas Snarskis

2023-11-15, 07:46

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį ir artimiausiu metu sustoti neketina.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Honor“ ruošiasi išskirtinių telefonų pristatymui: paaiškėjo, kada išvysime unikaliais dizaino sprendimais aprūpintus įrenginius

„Honor“ jau ruošiasi ir 2024 metams, o internete pasirodė informacija apie netrukus debiutuosiančią „Honor 100“ seriją. Į pasklidusius gandus sureagavo ir kompanijos vadovai, kurie atvertė visas kortas. Paskelbta, jog naujoji serija debiutuos jau lapkričio 23 dieną.

Tikimasi, jog „Honor“ pristatys du šios serijos išmaniuosius telefonus – tai „Honor 100“, o taip pat ir „Honor 100 Pro“. Abu išmanieji telefonai turėtų būti aprūpinti 50 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminčia pagrindine kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu. Kaip galima matyti iš nuotraukų, kameros bus įmontuotas išskirtinio dizaino iškilime.

Jau žinoma ir tai, jog abu „Honor 100“ išmanieji telefonai pasiūlys 100W greitojo įkrovimo galimybę. Tai būtų ženklus atnaujinimas, lyginant su „Honor 90“ serijos įrenginiais, kurie galėjo pasiūlyti iki 66W įkrovimą.

Abu išmanieji telefonai pirkėjus pasieks ir su maksimalias įkrovimo galimybes leidžiančiais išnaudoti įkrovikliais. Nutekėję duomenys atskleidžia, kad „Honor 100“ serijos įrenginių įkrovikliai palaikys 10W, 66W ir 100W įkrovimo spartą.

Neoficialiais duomenimis, telefonai veiks su „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais, pasiūlys 1.5K raiškos ekranus su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Kaip jau minėjome, naujoji serija debiutuos jau lapkričio 23 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas