„Honor“ ruošiasi naujų įrenginių pristatymui: paaiškėjo, kada įvyks naujojo „Magic6 RSR Porsche Design“ debiutas, tačiau tai bus ne vienintelė naujiena

Tomas Eidukevičius

2024-03-11, 16:36

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“ jau kuris laikas ruošėsi „Magic6“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymui Europoje. Kaip žinia, šios linijos įrenginiai Kinijoje debiutavo dar praėjusį mėnesį, o neseniai buvo surengta ir spaudos konferencija Barselonoje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Honor“ ruošiasi naujų įrenginių pristatymui: paaiškėjo, kada įvyks naujojo „Magic6 RSR Porsche Design“ debiutas, tačiau tai bus ne vienintelė naujiena

Barselonoje prasidėjusioje „Mobile World Congress“ technologijų parodoje, „Honor“ pristatė ne tik naująjį „Magic6 Pro“ išmanųjį telefoną, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia, bet ir keletą kitų produktų. Tačiau tai dar nėra visos naujienos.

Kompanijos atstovai dar Barselonoje dalinosi informacija apie planuojamą pristatyti „Magic6“ serijos įrenginį su 100x skaitmeninio priartinimo galimybe bei RSR dizaino sprendimais. Dabar aišku, jog „Honor Magic6 RSR Porsche Design“ bus pristatytas kovo 18 dieną.

Kartu su šiuo išmaniuoju telefonu turėtų būti pristatytas ir „Magic6 Ultimate“ modelis, o taip pat ir naujas nešiojamas kompiuteris, kuris bus žinomas kaip „MagicBook 16 Pro“. Pastarasis įrenginys turės „RTX 4060“ vaizdo plokštę, 32 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties.

Kalbant apie naująjį „Honor Magic6 RSR Porsche Design“, šis išmanusis telefonas turės išskirtinius dizaino sprendimus. „Magic6“ serijos įrenginiai turi apvalų kamerų iškilimą, tačiau naujasis variantas turės kvadratinį iškilimą, kuris yra įkvėptas „Porsche Design“ logotipo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas