„Honor“ vadovas pasakė, kodėl „Apple“ iki šiol nepristatė sulenkiamo išmaniojo telefono, pateiktas priežastis gali nustebinti daugelį

Lukas Snarskis

2024-07-14, 10:55

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Honor“ neseniai pristatė gausybę naujų produktų – šią savaitę debiutavo ne tik naujas nešiojamas kompiuteris ar planšetės, bet ir sulenkiami išmanieji telefonai. Kompanijos vadovai pademonstravo du naujus modelius.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Honor“ vadovas pasakė, kodėl „Apple“ iki šiol nepristatė sulenkiamo išmaniojo telefono, pateiktas priežastis gali nustebinti daugelį

„Honor“ daugelį nustebino pristatydami naująjį „Magic V3“ modelį, kuris yra vos 9,2 mm storio ir gerokai lenkia savo pagrindinius konkurentus. Palyginimui, neseniai debiutavęs „Samsung Galaxy Fold6“ korpuso storis siekia 12,1 mm. „Honor“ naujiena taip pat yra ženkliai lengvesnis – sveria vos 226 gramus.

Kompanijos generalinis direktorius Zhao Mingas atskleidė, jog „Honor“ stengiasi į šiuos produktus žvelgti iš vartotojų perspektyvos. Paprastai vartotojams labiausiai rūpi sulankstymo mechanizmo ir sulankstomo ekrano storis, svoris ir patvarumas. Būtent tai ir yra didžiausi „Magic V3“ privalumai.

„Honor“ vadovas neišvengė klausimo ir apie pagrindinius konkurentus. Z.Mingas buvo paklaustas, kodėl „Apple“ dar nepateikė sulankstomo telefono, jis užsiminė, kad bendrovei gali būti sunku įveikti su formos veiksniu susijusius iššūkius.

„Jei toks produktas ketinamas pristatyti 2026 metais, vadinasi, jie optimistiškai žiūri į šį kelią, tad kodėl to nepadarius jau dabar? Veikiausiai jie turi problemų gaminant kokybišką sulenkiamą ekraną, kas yra ganėtinai akivaizdu“, - įsitikinęs „Honor“ vadovas.

Kalbėdamas apie pačios bendrovės produktų kūrimą, „Honor“ vadovas teigė, kad jei jų sulankstomų telefonų storis ir svoris bus panašūs į kitų gamintojų, tikėtina, kad klientai vis tiek pirktų jų produkciją. Jis pabrėžė, kad patikimumo problemas jie spręs tobulindami dabar naudojamas technologijas.

„Honor“ generalinis direktorius pridūrė, kad tikslas yra ne tik padaryti sulankstomus telefonus plonus ir lengvus, bet ir suteikti papildomos vertės naudotojams. Jis taip pat pažymėjo, kad tokie įrenginiai su gera vidinio ir išorinio ekrano tėkme ir nuoseklumu gali pasiūlyti patirtį, kurios niekada negalės pasiūlyti įprastiniai modeliai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas