HTC ketina prikelti legendinę „Wildfire“ telefonų seriją, planuojamas išleisti naujas įrenginys

HTC

Lukas Snarskis

2019-07-28, 01:00 (atnaujinta 2023-04-09, 17:00)

0 komentarų
HTC ketina prikelti legendinę „Wildfire“ telefonų seriją, planuojamas išleisti naujas įrenginys

Ar dar pamenate geriausius HTC kompanijos laikus? Tuos laikus, kai „HTC Wildfire“ buvo turbūt patys geriausi ir populiariausi telefonai. Panašu, jog gamintojas nusprendė atgaivinti jau daugybę metų neatnaujintą seriją. HTC ketina pristatyti naująjį „HTC Wildfire X“ išmanųjį telefoną.

Kol kas naujasis „Wildfire X“ yra apgaubtas paslapties ir daug informacijos apie jį nėra. Nėra žinoma kokio dydžio ekranu pasižymės išmanusis telefonas, tačiau tikėtina, jog jis turės HD+ raišką bei pasižymės 19:9 kraštinių santykiu. Taip pat yra žinoma šiek tiek informacijos ir apie galimas kitas specifikacijas.

Pranešama, jog išmanusis telefonas turėtų veikti su „Mediatek Helio P22“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) atminties. Deja, tačiau kol kas nežinoma kiek vidinės atminties šis įrenginys gali turėti. Dar žinoma ir tai, jog „HTC Wildfire X“ veiks su „Android 9.0 Pie“ operacinės sistemos versija.

Tikėtina, jog šis išmanusis telefonas gali būti pristatytas jau visai netrukus. Kaip bebūtų, būtų nesunku nuspėti, kad dar iki pristatymo turėtumėme sulaukti ir daugiau informacijos apie naująjį „Wildfire X“ modelį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas