„Huawei“ fiksuoja geresnius rezultatus nei tikėtasi: paaiškėjo, kiek „Mate 60“ serijos flagmanų parduota, skaičiai nustebins daugelį

Lukas Snarskis

2024-07-10, 10:55

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ pastaruoju metu išgyvena ne pačius geriausius laikus, ypatingai žvelgiant į išmaniųjų telefonų departamentą. Tačiau nepaisant įvairiausių sankcijų, bendrovė ir toliau kuria naujus produktus.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Huawei“ fiksuoja geresnius rezultatus nei tikėtasi: paaiškėjo, kiek „Mate 60“ serijos flagmanų parduota, skaičiai nustebins daugelį

Dar praėjusių metų rugpjūčio pabaigoje buvo pristatyti „Huawei Mate 60“ serijos išmanieji telefonai. Šios linijos pristatymą ilgą laiką gaubė nežinia, o vienu metu buvo skelbiama, kad jie išvis nebus pristatyti. Kaip bebūtų, įrenginiai jau seniai parduodami kai kuriuose regionuose.

Šaltiniai Kinijoje praneša, jog „Huawei“ pardavė daugiau nei 10 mln. „Mate 60“ serijos išmaniųjų telefonų. Toks rezultatas buvo užfiksuotas birželio pabaigoje, o šią statistiką patenka „Mate 60“, „Huawei Mate 60 Pro“ ir riboto leidimo „Porsche Design“ variantai.

Nepaisant nuolatinių lustų gamybos apribojimų ir su tuo susijusių problemų, „Huawei|“, atrodo, pasiekė dar vieną pardavimo etapą su „Mate 60“ linija. Bendrovė aktyviai reklamavo flagmanus per įvairias rinkodaros kampanijas, taikydama laikinas nuolaidas, o tai greičiausiai prisidėjo prie gerų pardavimo rezultatų.

Prie tokios „Mate 60“ sėkmės prisidėjo ir „Huawei“ lojalių klientų bazė. Pradinis „Mate 60 Pro“ modelio pardavimų šuolis peraugo į nuolatinį pagreitį, o dabar serija pasiekė šį naują pardavimų rodiklį.

Naujasis „Huawei“ flagmanas daugelį nustebins tuo, jog viršutinėje ekrano dalyje rasime net tris nedidelius apskritimus. Čia įmontuota asmenukių kamera, o taip pat ir 3D ToF sensorius. Išmanusis telefonas aprūpintas 6,82 colių įstrižainės OLED ekranu. Čia naudojama 10 bitų panelė su 2720 x 1260 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Priminsime, jog „Huawei Mate 60 Pro“ viršutinėje ekrano dalyje, kur galima matyti tris nedidelius apskritimus, sumontuoti analogiški sensoriai kaip ir „mate 40 Pro“ ar „Huawei Mate 50 Pro“ modeliuose. Tai reiškia, jog čia rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą, o taip pat ir sensoriai, kurie skirti 3D veido atpažinimo technologijai.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – didžiulis apskritimas, kur sumontuotos trys kameros. „Huawei Mate 60 Pro“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu bei kintančia diafragma – tarp f/1.4 ir f/4.0. Išmanusis taip pat turi 12 MP plataus kampo objektyvą, o trečioji kamera – 48 MP teleobjektyvas su optiniu vaizdo stabilizavimu.

„Huawei Mate 60 Pro“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 88W greitojo įkrovimo galimybe, o taip pat ir 50W belaidžiu įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog šis flagmanas pasiūlys ir 20W atvirkštinio įkrovimo sprendimą, kuris leis įkrauti kitus įrenginius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas