„Huawei“ grįžta prie sau įprastinės strategijos: šiemet išvysime ir dar vieną bendrovės flagmanų seriją

Lukas Snarskis

2023-04-22, 14:55

0 komentarų

Nors Kinijos bendrovei „Huawei“ yra pritaikytos JAV sankcijos, tačiau tai nesustabdo jų nuo naujų telefonų kūrimo. Kompanijos vadovai ruošiasi „P60“ serijos flagmanų pristatymui Europoje, kuris įvyks jau visai netrukus. Tačiau tai dar ne viskas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Huawei“ grįžta prie sau įprastinės strategijos: šiemet išvysime ir dar vieną bendrovės flagmanų seriją

Iki sulaukiant sankcijų, kurios gerokai suvaržė bendrovės veiklą, „Huawei“ kasmet pristato dvi aukščiausios klasės įrenginių serijas – iš pradžių debiutuodavo P, o vėliau ir „Mate“ serijos išmanieji telefonai. Tokia strategija ir vėl bus taikoma, o į ankstesnį ritmą bendrovė sugrįš jau šiemet.

Kinijoje jau debiutavo „Huawei P60“ serijos išmanieji telefonai, o netrukus jie debiutuos ir Europoje. Tokią metodiką „Huawei“ taikė ir anksčiau. Tuomet, buvo įprasta ir tai, jog antroje metų pusėje yra pristatomi „Mate“ serijos modeliai.

Tai sufleruoja, jog bendrovė ir vėl sugrįš prie strategijos, kuri visiems buvo įprasta ne vienerius metus. Žinoma, dėl JAV pritaikytų sankcijų „Huawei“ buvo priversta ją koreguoti ir pastaruoju metu tokio plano nesilaikė, tačiau dar viskas turėtų sugrįžti į įprastines vėžes.

Remiantis naujausia informacija, „Huawei Mate 60“ serijos išmanieji telefonai turėtų debiutuoti trečiojo šių metų ketvirčio metu. Skelbiama, kad šios linijos flagmanai bus aprūpintai „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ mikroschemų rinkiniais, tačiau neturės 5G palaikymo.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie naujuosius „Mate 60“ serijos įrenginius nėra žinoma. Kaip bebūtų, mes galime tikėtis išvysti bent du modelius – tai standartinį „Mate 60“, o taip pat ir „Huawei Mate 60 Pro“. Tikėtina, kad daugiau informacijos apie šiuos flagmanus paaiškės antroje šių metų pusėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas