„Huawei“ ir vėl susiduria su problemomis: skelbiama apie galimą naujausių flagmanų pristatymo atidėjimą, aiškėja ir to priežastys

Lukas Snarskis

2024-03-12, 07:16

2 komentarai (-ų)

„Huawei“ praėjusiais metais pristatė „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie ir vėl pasiūlė „HiSilicon Kirin“ procesorius, o tuo pačiu ir 5G ryšio technologijos palaikymą. Pastaroji savybė jau kuris laikas yra nepasiekiama naujausių bendrovės produktų savininkams.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Huawei“ ir vėl susiduria su problemomis: skelbiama apie galimą naujausių flagmanų pristatymo atidėjimą, aiškėja ir to priežastys

Šiemet turėtų debiutuoti ir naujoji „Huawei P70“ išmaniųjų telefonų serija, o šią liniją sudarys trys modeliai. Tikėtina, jog 2024 metais bendrovė pristatys „Huawei P70“, „P70 Pro“, o taip pat ir riboto leidimo „Huawei P70 Pro Art“ išmaniuosius.

Anksčiau buvo skelbiama, jog „Huawei“ naujuosius savo flagmanus turėtų pristatyti dar šį mėnesį, tačiau dabar pasirodė kalbų, kad oficialus pristatymas yra nukeltas. „Huawei P70“ debiutas Kinijos rinkoje dabar numatomas tik balandžio pabaigoje, tačiau tiksli data nėra pateikiama.

Iš pradžių, kai šis gandas pasirodė, Kinijoje buvo daug spekuliacijų apie tai, kad priežastis yra tam tikros tiekimo grandinės problemos - tai nebūtų keista, atsižvelgiant į tai, kaip „Huawei“ jau daugelį metų yra paveikta griežtų apribojimų, susijusių su JAV vyriausybės pritaikytomis sankcijomis.

Remiantis naujausiais pranešimais, „Huawei P70“ išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su 1.5K raiška. Neoficialiais duomenimis, įrenginys taip pat turės ir du priekinėje dalyje įmontuotus stereo garsiakalbius.

Kiek anksčiau, buvo pasirodę pranešimų, jog naujieji „Huawei“ flagmanai naudos naujus „HiSilicon“ sukurtus mikroschemų rinkinius. Nors oficialus pavadinimas kol kas nėra žinomas, tačiau teigiama, jog tai turėtų būti „Kirin 9100“. Gamintojas ketina atnaujinti ir kameras.

Skelbiama, jog nugarėlėje įmontuota plataus kampo kamera bus aprūpinta 1G6P objektyvu bei 1 colio sensoriumi. Toks objektyvas būtų aprūpintas vienu stiklo ir šešiais plastiko sluoksniais.

Tokia plataus kampo kamera būtų didžiulis atnaujinimas, tačiau ekspertai pastebi, kad gaminti tokias kameras gali būti itin brangu. Jeigu šie „Huawei“ išmanieji telefonai išties pasiūlys tokias kameras ir dar pasieks tarptautinę rinką, tikėtina, jog daugelis kitų gamintojų taip pat gali pasekti Kinijos milžinės pėdomis ir pasiūlyti panašius sprendimus.

Teigiama, jog „Huawei“ siekia priminti pasaulinei rinkai apie save, todėl „P70“ serija turėtų pasiūlyti išskirtines kamerų savybes, o taip pat ir 5G ryšio technologiją. Žinoma, išskirtinės kamerų savybės ir galimybės gali padaryti didžiulę įtaką, o čia bus naudojama ir XMAGE platforma.

Neoficialiais duomenimis, „Huawei P70“ serijos išmanieji pasiūlys ir 5G ryšio galimybę. Būtent 5G nepalaikymas yra viena opiausių Kinijos milžinės problemų, nes tokios galimybės daugelis įmonės produktų nepalaiko jau kone tris metus. Aišku, reikėtų nepamiršti ir „Google“ paslaugų paketo, kuris yra dar didesnė problema šio gamintojo įrenginiuose.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas