„Huawei“ kuria išmanųjį telefono, kokio dar nebūsite matę: dar šiemet gali debiutuoti įspūdingai sulankstomas įrenginys, aiškėja ir pirmosios jo savybės

Lukas Snarskis

2024-07-20, 17:55

0 komentarų

Pirmieji sulenkiami išmanieji telefonai pasirodė dar ne taip ir neseniai, o šiai dienai kone kiekvienas gamintojas yra pristatęs bent po vieną tokį įrenginį. Žinoma, neabejotinas šios rinkos lyderis yra „Samsung“. Tačiau Pietų Korėjos milžinė tikisi jau netrukus sulaukti ir dar didesnės konkurencijos.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Huawei“ kuria išmanųjį telefono, kokio dar nebūsite matę: dar šiemet gali debiutuoti įspūdingai sulankstomas įrenginys, aiškėja ir pirmosios jo savybės

Kinijos technologijų kompanija „Honor“ neseniai pristatė naujausius savo sulenkiamus išmaniuosius telefonus, o naujienas ruošia ir kita šios šalies bendrovė – „Huawei“. Jau kuris laikas sklando gandai apie netrukus pasirodysiantį pirmąjį pasaulyje trigubai sulankstomą telefoną.

Kaip praneša „Fixed Focus Digital“, tikimasi, kad naujasis „Huawei“ sulenkiamas prietaisas bus pristatytas per artimiausius pora mėnesių. Šaltinis taip pat pažymi, kad šis būsimas sulankstomas telefonas bus brangus ir gaminamas ribotais kiekiais.

Tikimasi, jog „Huawei“ turėtų pristatyti trigubą sulenkiamą išmanųjį telefoną, tačiau gamintojas nesitiki didelių jo pardavimų. Manoma, kad toks modelis kuriamas siekiant pademonstruoti bendrovės technologinę pažangą. Žinoma, reikia nepamiršti ir to, jog šis įrenginys gali būti itin brangus.

Nauji ir inovatyvūs produktai dažnai būna brangūs, tačiau tikimasi, kad išplėtojus šią technologiją ir padidėjus gamybos apimtims, kaina natūraliai sumažės. Šaltinių teigimu, šis trimis būdais sulankstomas „Huawei“ telefonas ilgainiui gali pakeisti ir „iPad“, ir dabartinius sulankstomus telefonus rinkoje. Ar šis užmojis taps realybe, dar neaišku.

Neoficialiais duomenimis, pirmojo tokio „Huawei“ telefono bendras ekrano dydis bus apie 10 colių. Teigiama, kad įrenginio dizaine bus panaudota unikali dvigubo lanksto sistema, sukurianti tris atskiras ekrano dalis. Viena dalis iš abiejų pusių sulenkiama į vidų, o kita - į išorę.

Pranešime taip pat teigiama, kad šiame įrenginyje gali būti gerokai patobulinta raukšlių kontrolė - nuolatinė sulankstomų ekranų problema.Be šios informacijos, apie būsimo sulankstomo prietaiso funkcijas žinome nedaug.

„Huawei“ jau seniai siekia sukurti trigubai sulankstomą telefoną. Jie pradėjo teikti šios technologijos patentus dar 2021 metais, o 2022 pateikė daugiau paraiškų. 2023 metų vasarį pateiktame patente parodytas trigubai sulankstomas telefonas su dviem vyriais ir lanksčiu ekranu, kuris sulankstomas į išorę - kaip ir anksčiau minėtasis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas