„Huawei“ pristatė įspūdingąją „Nova 11“ seriją: trys telefonai, išskirtiniai dizaino sprendimai ir nuostabios kameros

Tomas Eidukevičius

2023-04-18, 07:16

0 komentarų

Kinijos technologijų kompanija „Huawei“ kovo pabaigoje surengė spaudos konferenciją, kurios metu buvo pristatyta daugybė naujų produktų – nuo išmaniųjų laikrodžių iki sulenkiamų telefonų ar belaidžių ausinukų. Tačiau tai dar ne viskas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Huawei“ pristatė įspūdingąją „Nova 11“ seriją: trys telefonai, išskirtiniai dizaino sprendimai ir nuostabios kameros

„Huawei“ surengė dar vieną pristatymą, kurio metu pristatyti naujausi „Nova 11“ serijos išmanieji telefonai. Kompanijos atstovai paskelbė apie tris naujus modelius – tai „Huawei Nova 11“, „Nova 11 Pro“, o taip pat ir „Nova 11 Ultra“. Visi trys įrenginiai išsiskirs firminiu žalios spalvos dizainu.

„Huawei Nova 11“ serijos išmanieji telefonai veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi, tačiau dėl sankcijų nepasiūlys 5G palaikymo. Kaip žinia, Kinijos milžinė gali pirkti mikroschemų rinkinius iš „Qualcomm“, bet pastarieji negali parduoti įrangos su 5G modemais, todėl čia rasime tik 4G palaikymą.

„Huawei Nova 11 Pro“ ir „Nova 11 Ultra“

Abu išmanieji telefonai pasiūlys 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranus su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Čia naudojamos 10 bitų panelės, kurios apsaugotos „Kunlun Glass“ apsauginiu stiklu, o ekranų kraštai – kiek užapvalinti. Viršutinėje ekrano dalyje – piliulės formos išpjova, kur įmontuotos dvi asmenukių kamera.

Priekinėje „Nova 11 Pro“ ir „Nova 11 Ultra“ įrenginių dalyje – 60 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta plataus kampo asmenukių kamera, o antroji pasiūlys 8 MP sensorių portretams su 2x optiniu priartinimu. „Huawei“ į šių modelių nugarėles įmontavo po tris kameras.

Pagrindinė šių išmaniųjų telefonų kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą bei spalvų temperatūros sensorių, kuris padės atkurti tinkamas spalvas, kuomet fotografuojama su vienu iš dviejų objektyvų.

Skelbiama, jog „Huawei Nova 11 Pro“ ir „Nova 11 Ultra“ įrenginių veikimą palaikys 4 500 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Išmanieji telefonai veiks su „HarmonyOS 3.0“ operacine sistema, o pirkėjams bus pasiūlyti du modeliai su veganiškos odos nugarėle – juodos arba žalios spalvos. Dar du modeliai turės stiklinę nugarėlę, kuri bus baltos arba auksinės spalvos.

Vienintelis skirtumas tarp šių išmaniųjų telefonų – „Huawei Nova 11 Ultra“ turės dviejų krypčių satelitinio susirašinėjimo galimybę, kas leis išsiųsti bei gauti žinutes net ir tuo atveju, kai naudotojas yra ne ryšio zonoje. Pigiausias „Pro“ variantas kainuos nuo 467 eurų, o „Nova 11 Ultra“ – nuo 600 eurų.

„Huawei Nova 11“

„Huawei Nova 11“ išmanusis telefonas pasiūlys 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranus su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Čia taip pat naudojama 10 bitų panelė, o vienintelis skirtumas – plokščios ekrano kraštinės. Viršutinėje ekrano dalyje – 60 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Standartinis „Nova 11“ modelis turės tokias pačias kameras kaip ir kiti du įrenginiai. Tai reiškia, kad pagrindinė šio išmaniojo telefono kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą bei spalvų temperatūros sensorių, kuris padės atkurti tinkamas spalvas, kuomet fotografuojama su vienu iš dviejų objektyvų.

Išmanusis telefonas turės 4 500 mAh talpos bateriją su 66W greituoju įkrovimu. Čia rasime ir „HarmonyOS 3.0“ operacinę sistemą. Pirkėjams bus pasiūlyti keturi spalviniai pasirinkimai – žalias, juodas, baltas ir auksinės. Skelbiama, kad pigiausias „Huawei Nova 11“ modelis bus parduodamas nuo 332 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas