„Huawei“ pristatė išskirtinio dizaino flagmaną: oficialiai pademonstruotas naujasis „Mate 60 RS Ultimate Design“, kuris pirkėjus pakerės savo dizaino sprendimais

Lukas Snarskis

2023-09-26, 07:46

0 komentarų

Internete jau kuris laikas sklandė kalbos apie naująjį „Huawei Mate 60 Pro“ išmanųjį telefoną, o rugpjūčio pabaigoje jis buvo pademonstruotas oficialiai. Tačiau tai nebus vienintelis šios serijos įrenginys.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Huawei“ pristatė išskirtinio dizaino flagmaną: oficialiai pademonstruotas naujasis „Mate 60 RS Ultimate Design“, kuris pirkėjus pakerės savo dizaino sprendimais

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ jau anksčiau pristatė tris „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus. Pirmoje rugsėjo pusėje debiutavo „Huawei Mate 60“, „Mate 60 Pro“ bei „Huawei Mate 60 Pro+“ modeliai. Tačiau tai dar ne viskas. Bendrovė pristatė ir dar vieną šios linijos flagmaną.

Daugelį metų „Huawei“ bendradarbiavo su „Porsche Design“ bei pristatydavo specialaus leidimo modelius, tačiau ši partnerystė nutrūko pernai. Vietoje to – dabar pristatytas „Huawei Mate 60 RS Ultimate Design“ išmanusis telefonas, kuris išsiskiria panaudotais sprendimais.

Žvelgiant iš techninės pusės, naujasis „Mate 60 RS Ultimate Design“ pasižymi identiškomis specifikacijomis kaip ir „Mate 60 Pro+“ modelis, kuris debiutavo prieš keletą savaičių. Tai reiškia, jog šis flagmanas aprūpintas 6,82 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su 1 260 x 2 720 taškų raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su atsinaujinimo dažniu nuo 1 iki 120 Hz.

Priekinėje „Mate 60 RS Ultimate Design“ dalyje rasime ir trigubą asmenukių kameros išpjovą, kur įmontuotas 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas objektyvas, o taip pat ir 3D ToF sistema. Išmaniojo telefono nugarėlėje – triguba kamerų sistema.

Pagrindinė naujojo „Huawei“ flagmano kamera aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu bei kintančia diafragma – tarp f/1.4 ir f/4.0. Čia taip pat rasime 48 MP periskopinį objektyvą, o trečioji kamera – 40 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta plataus kampo kamera.

Išmanusis telefonas veiks su 5 000 mAh talpos baterija bei pasiūlys 88W greitąjį įkrovimą, o taip pat ir 50W belaidį įkrovimą. „Huawei“ šį modelį aprūpino ir galimybe įkrauti kitus prietaisus, o tai bus galima padaryti su 20W sparta.

Pagrindiniai „Huawei Mate 60 RS Ultimate Design“ skirtumai – dizaine. Šis išmanusis telefonas aprūpintas keramikine nugarėle, o kameros sutalpintos išskirtinai atrodančiame daugiakampyje. Pirkėjai taip pat galės rinktis iš dviejų spalvinių opcijų – raudonos arba juodos.

Skelbiama, jog „Mate 60 RS Ultimate Deisng“ modelis su 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties kainuos maždaug 1 550 eurų. Tiesa, šis flagmanas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas