„Huawei“ ruošia dar vieną „nova 12“ serijos telefoną: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės naujasis bendrovės produktas

Lukas Snarskis

2024-03-17, 11:45

0 komentarų

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie artėjantį „Huawei nova 12“ serijos įrenginių debiutą, o šie išmanieji telefonai buvo pristatyti 2023 metams skaičiuojant paskutines dienas. Tačiau tai dar ne viskas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Huawei“ ruošia dar vieną „nova 12“ serijos telefoną: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės naujasis bendrovės produktas

Praėjusių metų pabaigoje „Huawei“ atstovai oficialiai pristatė „nova 12“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „nova 12“, „nova 12 Pro“ o taip pat ir „nova 12 Ultra“. Dabar aiškėja, jog ruošiamas dar vienas šios serijos įrenginys, kuris bus žinomas kaip „Huawei nova 12S“.

Dar nepristatytas „nova 12S“ modelis buvo aptiktas IMEI duomenų bazėje, kas atskleidė, kad tai bus pervadintas „nova 11“ variantas. Tai reiškia, jog bent jau techninės specifikacijos turėtų būti identiškos, tačiau nėra aišku ar „Huawei“ ketina atlikti kažkokius dizaino pakeitimus.

Tai reiškia, jog naujasis „Huawei nova 12S“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir iki 512 GB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 4 500 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu.

Išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 60 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. „nova 12S“ nugarėlėje turės dvi kameras.

Kaip ir „nova 11“, taip ir „nova 12S“, naudos pagrindinę kamerą su 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą. Išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas stereo garsiakalbiais, po ekranu įmontuotu pirštų antspaudų jutikliu ir „Bluetooth 5.2“ palaikymu.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada galėtų debiutuoti naujasis „Huawei nova 12S“ ir kokiose regionuose jis bus prieinamas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas