„Huawei“ ruošiasi „Pocket 2“ atlenkiamo telefono pristatymui: paaiškėjo, kada įvyks oficialus pristatymas, laukti liko nebedaug

Lukas Snarskis

2024-02-19, 19:19

0 komentarų

„Huawei“ praėjusiais metais pristatė „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie ir vėl pasiūlė „HiSilicon Kirin“ procesorius, o tuo pačiu ir 5G ryšio technologijos palaikymą. Pastaroji savybė jau kuris laikas yra nepasiekiama naujausių bendrovės produktų savininkams, tačiau situacija po truputį keičiasi.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Huawei“ ruošiasi „Pocket 2“ atlenkiamo telefono pristatymui: paaiškėjo, kada įvyks oficialus pristatymas, laukti liko nebedaug

Šiemet turėtų debiutuoti ir naujoji „Huawei P70“ išmaniųjų telefonų serija, o šią liniją sudarys trys modeliai. Tikėtina, jog jau netrukus išvysime „Huawei P70“, „P70 Pro“, o taip pat ir riboto leidimo „Huawei P70 Pro Art“ išmaniuosius. Tačiau tai dar ne viskas.

Kinijos technologijų bendrovė jau šį ketvirtadienį, vasario 22 dieną, ketina pristatyti naująjį „Pocket 2“ atlenkiamą išmanųjį telefoną. „Huawei“ atstovai apie tai paskelbė savo „Weibo“ paskyroje. Kartu su šia informacija pasidalintas ir reklaminis plakatas, kuris atskleidžia kai kurias įrenginio savybes.

Kaip sufleruoja pateikiama nuotrauka, naujasis „Huawei Pocket 2“ turės du apskritimus – viename iš jų bus įmontuotos kameros, o kitame – išorinis išmaniojo telefono ekranas. Tiesa, anksčiau buvo skelbiama, jog šio įrenginio pristatymas turėtų įvykti tuo pačiu metu kaip ir „P70“ serijos, tačiau tokia informacija nepasitvirtino.

Tikėtina, jog naujasis „Huawei“ atlenkiamas išmanusis veiks su „Kirin 9000S“ procesoriumi bei „HarmonyOS 4.0“ operacine sistema. Kaip bebūtų, oficialios informacijos kol kas apie tai nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas