„Huawei“ sulaukė kamerų ekspertų įvertinimo: naujasis bendrovės flagmanas tapo mobilios fotografijos karaliumi

Kinijos kompanija „Huawei“ dar vakar surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė karščiausius savo produktus, o tarp jų – ir „Huawei P60 Pro“ išmanusis telefonas. Miunchene įvykusio pristatymo metu europiečiams pademonstruotas flagmanas sulaukė ir kamerų ekspertų įvertinimo.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Huawei“ sulaukė kamerų ekspertų įvertinimo: naujasis bendrovės flagmanas tapo mobilios fotografijos karaliumi

Naujasis „Huawei“ išmanusis telefonas sulaukė „DxOMark“ kamerų ekspertų įvertinimo ir užkopė į reitingo viršūnė. „Huawei P60 Pro“ surinko 156 taškus bei aplenkė iki šiol pirmavusį „Oppo Find X6 Pro“ modelį. Trečioje vietoje šiuo metu yra „Honor Magic5 Pro“ išmanusis telefonas.

„DxOMark“ kamerų ekspertai skyrė 159 taškus už naujojo „P60 Pro“ modelio fotografavimo galimybes, 80 taškų – bokeh nuotraukos. Aukščiausius įvertinimus „Huawei“ flagmanas gavo ir už priartinimo galimybes, kurios įvertintos 158 taškais.

Ekspertai išskyrė ir keletą didžiausių „Huawei“ išmaniojo telefono kamerų privalumų. Pažymima, kad naujasis „Huawei P60 Pro“ pasižymi puikiu kamerų veikimu, kas leidžia šį flagmaną naudoti pačiose įvairiausiose situacijose – pradedant fotografavimu ir baigiant filmavimu, neatsižvelgiant į apšvietimą. Žinoma, puikiai įvertintos ir naktinės fotografijos galimybės.

„Huawei P60 Pro“ taip pat pasižymi puikiu detalumu net ir situacijose, kuomet vaizdas yra artinamas, o taip pat puikiai įvertintos ir galimybės, leidžiančios fiksuoti makro nuotraukos.

Priminsime, jog vakar europiečiams pristatytas „Huawei“ flagmanas gali pasigirti pilnai atnaujinta optine sistema su itin jautriu šviesai teleobjektyvu, turinčiu net kelias naudojamų lęšių grupes.

Pažangius techninius duomenis papildo automatiškai reguliuojama fizinė diafragma ir „RYYB SuperSensing“ vaizdo jutiklis. Taip pat svarbu paminėti atnaujintą „XD Fusion Pro“ vaizdo apdorojimo procesorių, kuris leidžia kurti nuotraukas su ryškiomis ir tiksliomis spalvomis bei maksimaliai subalansuotu dinaminiu diapazonu.

Detalią šio išmaniojo telefono apžvalgą jau galite rasti ir mūsų portale. „Huawei P60 Pro“ apžvalgą rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas