„Huawei“ vadovai sulaukė nemalonios staigmenos: internete paplito dar nepristato telefono savybes atskleidžiantis vaizdo įrašas

Lukas Snarskis

2023-03-19, 15:31

0 komentarų

Kinijos kompanija „Huawei“ ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui. Nors bendrovei yra pritaikytos JAV sankcijos, tačiau tai nesustabdo jų nuo naujų išmaniųjų telefonų, o jau netrukus įvyks ir 2023 metų įrenginių pristatymas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Huawei“ vadovai sulaukė nemalonios staigmenos: internete paplito dar nepristato telefono savybes atskleidžiantis vaizdo įrašas

Jau žinoma, jog kovo 23 dieną įvyksiančio pristatymo metu „Huawei“ ketina pristatyti „mate X3“ sulenkiamą telefoną, o taip pat ir „Huawei P60“ flagmanų seriją. Tačiau tai nebus vienintelės bendrovės naujienos. Jau aišku, kad kompanijos vadovai ketina pademonstruoti ir „Huawei Enjoy 60“ serijos įrenginius.

Socialiniame tinkle „Twitter“ šiandien pasklido ir vaizdo įrašas, kuriame išpakuojamas dar nepristatytas „Enjoy 60“ modelis. Nors ir nėra žinoma kaip šis įrašas nutekėjo į viešą erdvę, tačiau jame galima pastebėti ir keletą pagrindinių naujojo telefono savybių. Visų pirma – tai jau standartu tapęs kamerų išdėstymas, kurios sumontuotos į du apskritus žiedus nugarėlėje.

Jau aišku, jog „Huawei Enjoy 60“ turės 48 MP pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP raiškos jutikliu aprūpintą gylio sensorių. Priekinėje ekrano dalyje nesunku pastebėti ir vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 8 MP objektyvu aprūpinta asmenukių kamera. Išmanusis veikia su „Kirin 710A“ procesoriumi bei „HarmonyOS 3.0“ operacine sistema.

„Huawei“ naujiena bus aprūpinta 6,75 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o pirkėjai galės rinktis vieną iš dviejų skirtingų versijų – su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 22,5W įkrovimo galimybe.

Naujasis „Huawei Enjoy 60“ pirkėjams bus prieinamas juodos, mėlynos arba auksinės spalvų, o oficialus jo pristatymas, kaip ir minėjome, įvyks jau kovo 23 dieną. Kartu su šiuo modeliu bus pristatyta ir daugiau bendrovės produktų – tarp jų „Huawei P60“ išmanieji telefonai, o taip pat ir „Mate X3“ sulenkiamas įrenginys.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas