Į Europą atvyks dar vienas „OnePlus“ telefonas: aiškėja pagrindinės „OnePlus 12R“ specifikacijos ir kada įvyks oficialus pristatymas

Tomas Eidukevičius

2023-12-22, 16:14

0 komentarų

„OnePlus“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „OnePlus 12“, kuris debiutavo Kinijos rinkoje. Kaip žinia, Europos rinkai skirto varianto pristatymas turėtų įvykti sausio mėnesį. Tačiau bendrovė ruošiasi ir dar vieno įrenginio pristatymui.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Į Europą atvyks dar vienas „OnePlus“ telefonas: aiškėja pagrindinės „OnePlus 12R“ specifikacijos ir kada įvyks oficialus pristatymas

Kinijos kompanija ruošiasi ir „OnePlus 12R“ išmaniojo telefono pristatymui, kuris turėtų įvykti jau sausio 23 dieną. Šis įrenginys debiutuos tarptautinėje rinkoje kartu su „OnePlus 12“, kuris dar visai neseniai buvo pademonstruotas Kinijoje.

„OnePlus“ dar nėra atskleidę jokios oficialios informacijos apie „OnePlus 12R“, tačiau internete jau pasirodė galimos šio įrenginio specifikacijos, o taip pat ir pirmieji maketai. Kaip galima matyti iš nuotraukų, šis modelis bus labai panašus į „OnePlus 12“.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „OnePlus 12R“ turėtų būti aprūpintas 6,78 colių įstrižainės LTPO 4.0 OLED ekranu bei pasiūlys 1 – 120 Hz kintantį atsinaujinimo dažnį. Teigiama, jog šio modelio ekranas bus apsaugotas „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Skelbiama, jog gamintojas turėtų panaudoti LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintines. „OnePlus 12R“ veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu.

Sausį debiutuosiantis įrenginys taip pat turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o nugarėlėje rasime ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvus. „OnePlus 12R“ pirkėjams turėtų būti prieinamas pilkos bei mėlynos spalvų.

Kaip jau minėjome, Europos rinkoje šis išmanusis telefonas turėtų debiutuoti sausio 23 dieną įvyksiančios spaudos konferencijos metu, kuomet bus pristatomas ir „OnePlus 12“ modelis. Tiesa, Kinijoje jo pristatymas gali įvykti kiek anksčiau – sausio 4 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas