Į Europą atvyksta naujieji „Oppo Reno12“ serijos išmanieji telefonai: du nauji modeliai aprūpinti dirbtinio intelekto sprendimais bei puikiomis kameromis

Lukas Snarskis

2024-06-19, 10:55

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Gamintojas dar praėjusių metų pabaigoje pristatė keletą dėmesio vertų modelių, o ir šiemet debiutavo akį traukiančių variantų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Į Europą atvyksta naujieji „Oppo Reno12“ serijos išmanieji telefonai: du nauji modeliai aprūpinti dirbtinio intelekto sprendimais bei puikiomis kameromis

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie „Oppo“ planus Europoje pristatyti „Reno12“ serijos išmaniuosius telefonus. „Reno12“ ir „Oppo Reno12 Pro“ jau seniau buvo pademonstruoti Kinijoje, o dabar jie atkeliauja ir į mūsų regioną. Tiesa, jie bus kiek kitokie.

Vienas pagrindinių skirtumų – abu „Reno12“ serijos įrenginiai veiks su „MediaTek Dimensity 7300“ procesoriais, kurie buvo optimizuoti tam, kad pasiūlytų dar mažesnį energijos suvartojimą. Išmanieji telefonai taip pat turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir iki 512 GB vidinės atminties.

Abu išmanieji telefonai turės 6,7 colių įstrižainės OLED ekranus su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės palaikys HDR10, o maksimalus ryškumas sieks 1 200 nitų. „Pro“ modelio ekranas bus apsaugotas „Gorilla Glass Victus 2“ stiklu, o standartinio modelio – naujuoju „Gorilla Glass 7i“.

„Oppo Reno12 Pro“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą, kuris naudos „Sony IMX355“ sensorių. Trečioji kamera – 50 MP teleobjektyvas, kuris pasiūlys 2x priartinimo galimybę.

Priekinėje dalyje – 50 MP asmenukių kamera. Kalbant apie „Oppo Reno12“ modelį, jis turės tokią pačią pagrindinę ir plataus kampo kamerą, tačiau čia nerasime teleobjektyvo, kurį pakeis 2 MP makro kamera. Priekinėje šio varianto dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Telefonuose įdiegtos tokios dirbtiniu intelektu pagrįstos funkcijos kaip „AI Clear Face“, kuri pagerina veido kontūrus, plaukus ir antakius. „AI Best Face“ užtikrina, kad visi kadre esantys asmenys turėtų atmerktas akis. „Oppo“ specialistai taip pat atnaujino „AI Eraser“.

Abu išmanieji telefonai aprūpinti 5 000 mAh talpos baterijomis su 80W greituoju įkrovimu, o nuo 1 iki 49 proc. bus galima įkrauti per 18 minučių. Pilnas „Reno12“ serijos įrenginių įkrovimas truks 46 minutes. Tiesa, šie prietaisai pirkėjus pasieks be įkroviklio, todėl jį teks įsigyti atskirai.

Pranešama, jog „Oppo Reno12“ mūsų regione kainuos 500 eurų, o „Pro“ variantą bus galiam įsigyti už 600 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas