Internete pasirodė naujo „Sony“ flagmano reklaminis klipas: paaiškėjo kokius pasikeitimus pasiūlys naujasis telefonas, viena savybė patiks daugeliui

Lukas Snarskis

2023-07-24, 12:57

0 komentarų

„Sony“ ir toliau bando išsiskirti išmaniųjų telefonų segmente ir tuo metu, kai daug modelių sunku atskirti vienas nuo kito, ir toks požiūris yra sveikintinas. Per pastaruosius porą metų „Xperia“ serija daugiausia dėmesio skyrė trims modeliams – flagmanų 1 serijai, kompaktinei 5 linijai ir vidutinės klasės 10 šeimai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Internete pasirodė naujo „Sony“ flagmano reklaminis klipas: paaiškėjo kokius pasikeitimus pasiūlys naujasis telefonas, viena savybė patiks daugeliui

Internete jau kone pusmetį kalbama apie naująjį „Sony“ išmanųjį telefoną „Xperia 5 V“, tačiau jis iki šiol nėra pristatytas oficialiai. Šis įrenginys turėtų tapti pernai pristatyto „Xperia 5 IV“ varianto atnaujinimas, o oficialaus debiuto laukiama jau artimiausiu metu.

Tai, kad „Sony“ ruošiasi „Xperia 5 V“ modelio pristatymui sufleruoja ir tai, jog visai neseniai internete pasirodė reklaminis klipas. Tiesa, jį paskelbė ne Japonijos milžinės atstovai, o „Reddit“ vartotojas. Tai mums suteikia šiek tiek informacijos ir apie patį išmanųjį telefoną, o tiksliau jo dizaino ypatumus.

Kaip galima matyti, naujasis „Sony Xperia 5 V“ turės kiek atnaujintą dizainą, o jo nugarėlėje rasime dvi kameras. Nors oficialiai neskelbiama, tačiau tai leidžia tikėtis, kad čia rasime plataus ir itin plataus kampo kameras. Tai reiškia, jog „Xperia 5 V“ veikiausiai nebeturės teleobjektyvo, kuris buvo montuojamas visuose kituose šios serijos modeliuose.

Žvelgiant į priekinę išmaniojo telefono dalį, nesunku pastebėti panašumų į „Sony Xperia 1 IV“. Tiek apatinėje, tiek ir viršutinėje dalyje – kiek didesnis nei įprasta ekrano rėmelis, o viršutinėje briaunoje – ausinių lizdas. Tikėtina, jog naujasis „Sony“ išmanusis bus prieinamas trijų spalvų – juodos, mėlynos bei baltos.

Remiantis anksčiau pasirodžiusia informacija, „Sony“ savo naująjį flagmaną aprūpins „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kas, tikriausiai, neturėtų būti didelė staigmena. Internete kalbama ir apie tai, jog šis išmanusis telefonas gali būti pats ploniausias flagmanas, kuris bus pristatytas 2023 metais, o „Sony“ jame ketina panaudoti ir specialus aušinimo sprendimus, kurie leistų ne tik apsaugoti telefoną nuo perkaitimo, bet ir pasiekti norimą modelio plonumą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas