„iPhone 16 Pro“ serijos išmanieji telefonai gali turėti išskirtinę savybę: tokie pakeitimai leistų aplenkti ne tik „Samsung“, bet ir visus kitus gamintojus

Lukas Snarskis

2024-06-04, 14:55

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė „Apple“ savo naujausius išmaniuosius telefonus pristato rugsėjo mėnesį, o tai jau yra tapę ir savotiška tradicija. Dar prieš keletą metų buvo pasirodę pranešimų, jog tokio renginio data gali pasikeisti, nes tuomet gamintojas susidūrė su tam tikrais iššūkiais.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„iPhone 16 Pro“ serijos išmanieji telefonai gali turėti išskirtinę savybę: tokie pakeitimai leistų aplenkti ne tik „Samsung“, bet ir visus kitus gamintojus

Kaip skelbia rinkos analitikas Rossas Youngas, „Apple“ šiemet neturi jokių gamybos problemų ir viskas vyksta pagal planą. Tai reiškia, jog pristatymas įvyks daugeliui jau įprastu laiku. Tai taip pat reiškia, kad gamintojas jau netrukus pradės naujųjų „iPhone 16“ serijos įrenginių gamybą.

Įvairiausios kalbos apie naujausius „Apple“ išmaniuosius telefonus pasirodo ganėtinai dažnai, o dabar aiškėja daugiau „iPhone 16 Pro“ modelio detalių. Rugsėjį pasirodysiančio įrenginio ekrano rėmeliai bus itin ploni, tokią informaciją praneša keletas skirtingų šaltinių Kinijoje.

Skelbiama, jog naujojo „iPhone 16 Pro“ modelio ekrano rėmelių dydis sieks vos 1,2 mm, o „iPhone 16 Pro Max“ – 1,15 mm. Palyginimui, „iPhone 15 Pro“ rėmeliai siekia 1,71 mm, taigi, nors skirtumas nebus milžiniškas, jis bus gana akivaizdus žiūrint į šiuos įrenginius vieną šalia kito.

Verta paminėti ir tai, jog „iPhone 16 Pro“ serija turės bene ploniausius rėmelius ne tik tarp „Apple“ išmaniųjų, tačiau turėtų pralenkti ir „Samsung Galaxy S24“ linijos modelius. Kaip bebūtų, iki rugsėjo įvyksiančio pristatymo dar yra nemažai laiko, o tokios informacijos, žinoma, nėra patvirtinęs pats gamintojas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas